Concurs Lucky Luke al Kansas

La Teki m'ha fet arribar les bases i els balls del Concurs Lucky Luke del Kansas de Mollet.

Tindrà lloc el proper dissabte, 9 de juliol, a partir de les 23:30h.

Els 25 balls de la prova són els següents:
1- Electric Slide (versió ràpida)
2- Burning Boots
3- Urban Cowboy
4- Drivin' Texas
5- Eighty-Eight
6- Don't be Wrong
7- Skip (versió ràpida)
8- Keep it Teki
9- Four Buckles
10- Four Wheel
11- Pagadanjo
12- Rock around the clock
13- Travelling to Memphis
14- Wake up
15- Take me Down
16- Bandit
17- Two Plus Two
18- Loving you
19- Ligthing Polka
20- Joker
21- American Dream
22- Temps d'Estimar
23- Honky Tonk Stomp
24- Slapin Leather (Jambalaya)
25- Mr. Mom


I, molt important també, llegiu-vos les Bases del Concurs que us posem a continuació:


BASES EL CONCURS KANSAS

1- El concurs es realitzarà el dia 9 de juliol, i és de caire gratuït.

2- Caldrà que tots els participants portin samarreta o camisa negra, per tal de poder visualitzar més bé qui participa.

3- El full d'inscripció el podreu trobar a la barra del Kansas, i la data límit serà el mateix dia 9 de juliol fins les 23:30 hores.

4- Tots els participants seran valorats per persones provinents de diferents locals, amb la finalitat de ser el més objectius que es pugui, i evitar així possibles mal entesos.

5- La decisió de qualsevol dels jutges, a l'hora de desqualificar, serà del tot inapenable i irrefutable.

6- Es valorarà la resistència, habilitat, capacitat i rapidesa a l'hora d'executar els balls, és a dir, NO s'admetran aturades enmig del ball, ni pèrdues descarades ni excessives de ritme.

7- No es valorarà l'estil de ball. Cadascú té el seu.

8- S'admetran les variacions que es vulguin fer, sempre i quan estiguin adaptades al ritme.

9- S'admetran petites errades en la realització. Per exemple, Començar un pèl a destemps, equivocar-se en un pas (sempre i quan no es pari...)

10- Els jutges desqualificaran a un concursant, tocant suaument l'espatlla. Aquest, automàticament s'haurà de retirar del quadrilàter marcat el més ràpid possible, per evitar de molestar a la resta de concursants.

11- Al principi de començar cada ball, s'anunciarà prèviament de quin es tracta. D'aquesta manera evitarem confusions, ja que és possible que en algun dels balls, soni una cançó diferent a la que estem acostumats a sentir i ballar.

12- En el cas de que al final del concurs, hi haguessin diferents maratonians, que han aguantat "el carrerón" de balls, es proposarà un ball (Electric Slide), per poder desfer aquest empat. La peculiaritat del ball és la cançó. A mesura que avança, es va tornant més i més ràpida. Es valorarà que tots els participants realitzin els passos adequadament.

13- S'intentarà començar puntualment a la 01:00 hores. Caldrà doncs, ser-hi sobre les 23:30h, per tal de poder repartir amb ordre i tranquil·.litat els dorsals que s'hauran de dur penjats a l'esquema. (Recordeu de portar com a mínim dos imperdibles).

14- La marató és mixte. Hi hauran premis en categoria masculina i en categoria femenina.

15- Es considera, d'entrada, guanyadors a tots els concursants, ja que és del tot lloable intentar deixar-se la pell en aquesta mena de concursos. Hi haurà, doncs petits premis per a tots els concursants, i per als guanyadors varis premis (Ja s'anunciaran quins són).

16- Recordeu, que l'objectiu d'aquesta prova és passar una bona estona tots, (els qui participin i els qui animin des de fora). Evitem, doncs, els possibles mal rotllos que puguin sorgir. Es tracta de crear un bon ambient.

17- El llistat dels balls, es publicaran en els propers dies.

18- El concurs es realitzarà a l'intermig d'una marató de balls de tota la vida. En aquesta marató tothom hi pot participar sense necessitat d'apuntar-se. Després de la "prova de resistència", continuarà la marató.

Comentaris

Entrades populars