I Billy Yates va tornar a Terrassa


Billy Yates al Mr Banjo Country Music Festival 2004
Billy Yates al Mr Banjo. Font: Countrycat Fotografies



Ahir al vespre el cantant nord-americà Billy Yates i el grup holandès Savannah van oferir un concert al Nashville Country Club de Terrassa.

Va començar tot plegat cap a quarts de nou amb l'actuació en solitari dels Savannah, que van oferir un repertori de versions de cançons prou conegudes, com per exemple It must be love, Little Bitty o Mercury Blues d'Alan Jackson.

També van fer incursions a altres estils com per exemple quan van cantar Proud Mary.

Després d'uns tres quarts d'hora va haver-hi la mitja part del concert i cap a quarts de deu va sortir a l'escenari en Billy Yates, davant d'un públic entregat que gairebé omplia el pati del Nashville (el concert es va fer a l'exterior, tot un encert).

Es va demostrar certa complicitat entre Yates i l'audiència, sobretot quan van sonar temes com Too country (and proud of it), My infinit love o Choices. Entre la resta de cançons, potser destacaria Anywhere but Nashville, Me, Marie, Down at the station, Flowers, Daddy Had A Cardiac and Mama's Got A Cadillac , American voices o I don't need your rocking chair.

Malgrat acabar de treure nou disc, crec que van ser molts poques per no dir cap les cançons d'aquest que va interpretar.

Però això no va fer que es veiés un bon Billy Yates, durant l'hora que va estar dalt de l'escenari, tot i trencar una corda de la guitarra! :-)

De totes maneres, també he de dir que un únic bis i la poc més d'una hora de concert en solitari em va deixar amb ganes de més. Mai se'n té prou de bona música country, no?

A nivell personal, en Billy Yates va tornar a demostrar la seva simpatia, signant autògrafs i fotografiant-se amb tothom.

Sense cap mena de dubte, el concert d'ahir va ser un molt bon aperitiu de cara al Mr. Banjo 2005. Ja ha començat el compte enrera!!

Enllaços relacionats:
· Web oficial de Billy Yates
· Fotografies del Mr Banjo 2004

Per cert, així que sigui possible penjaré les fotografies que vaig fer durant el concert. I ja sabeu que si algú de vosaltres vol fer arribar les seves, que les envïi al mail countrycat@gmail.com i també les penjarem!

Comentaris

Entrades populars