Dance Duel Calella 2005


Dance Duel Calella 2005
Font: Jordi Rius



El cap de setmana del 27 a 29 de maig tindrà lloc una nova edició del Dance Duel de Calella, segons m'ha fet saber en Jordi al mail countrycat@terra.es (per cert Jordi, t'he contestat el mail però me'l retorna)

A continuació us faig un copia enganxa de tota la informació que m'ha fet arribar, però si voleu teniu tota la informació a la web http://www.cities-in-line.com

El Dance Duel, és una prova internacional de Line Dance. A més a més de la competició internacional, es realitza la competició específica per equips de diferents països "Dance Duel", que és la que dóna nom a l'esdeveniment. Les activitats complementàries que es realitzaran juntament amb les dues anteriors són:
· Classes pel gran públic
· Concursos pel públic
· Exhibicions de grups, clubs o escoles de ball
· Exhibicions d'estrelles de ball internacionals
· Festa de Line Dance amb ball lliure


Història de la trobada
Aquest tipus de competicions van ser introduïdes a Espanya l'any 2.001. Des d'aleshores s'han anat realitzant ininterrompudament, i sempre a Catalunya.

Han comptat sempre amb convidats internacionals com ara:
· Dave Getty (USA)
· Anthony Lee (USA)
· Sherry Tovell (Canadà)
· Sarah Fenn Tye (UK)
· Barry Durand (USA)
· Pedro Machado (USA)
· Roy Verdonk (Holanda)
· Natalina Laner (Holanda)
· Dorsey Napier(USA)
· Brigitte Zerah. (França)
· Iris Funkler (Alemània)
· Kelly Gellette. (USA)
· Petra Van Develden (Bèlgica)
· Rick Wilden. (UK)
· Stella Wilden. (UK)
· Ann Cunningham (Irlanda)
· Herman Falkenberg (Holanda)
· Dick y Geneva Matteis (USA)
· Henry Damen (Holanda)
· Tim Rutzgar (UK)


L'edició del 2005
Es pot dir que el ritme del Dance Duel s'està notant abans que la música comenci a sonar. Les inscripcions i els hotels es van omplint a marxes forçades.

Algun dels participants com ara Sophia o Johan estrenaran la seva condició de Superstar a la nostra competició, el què juntament amb Jenny Stephenson i Lee Easton formaran un quartet de Superstars presents amb el brillant Rising Star: Giovanni. No podem oblidar-nos de la categoria Crown, on ja ha confirmat la seva presència Gillian Nixon.

Steve Dunn i Lee Easton no seran els únics Professionals de parelles Country, tindrem l'honor de comptar entre nosaltres els Campions del Món de parelles (Couples) Gary i Lisa McIntyre, uns extraordinaris campions amb una qualitat humana extraordinària que estem segurs que donaran el seu segell propi i inesborrable al Dance Duel 2005.

El show de Giovanni i de Lee Easton seran d'aquells que un no pot perdre's. Ambdos amb nova exhibició i amb unes ganes fora de dubte, envoltats del vostre temperament mediterrani durà l'atmosfera de "La Fàbrica" a temperatures "perilloses"; la resta ho farà l'equip d'il·luminació.


Si voleu ampliar informació, dirigiu-vos a la web http://www.cities-in-line.com

I ja sabeu que tothom qui vulgui publicar qualsevol notícia com ara la d'avui pot enviar un e-mail a countrycat@terra.es

Comentaris

Entrades populars