Agenda pel cap de setmana

Aquest cap de setmana només he recopilat un parell d'activitats, qui sap si en previsió de la victòria del Barça a la lliga ningú s'ha atrevit a organitzar res! :-)


Divendres 13
· Concert dels Country Revival Farmers a Castellfollit de la Roca

Serà al Centre Cívic, a partir de les 23:15h, amb terra de fusta i tot. Música i ball assegurats!

Mapa de Castellfollit de la Roca



Dissabte 14
· Festa Country amb Workshop inclosa a Solsona

En &Cia, la Pili i companyia n'han muntat una de grossa a Solsona. El que va començar en una trobada per ballar una estona s'ha acabat concertint en una workshop amb totes les de la llei! Tot, en motiu de les festes de Sant Isidre, que cada any es celebren a la capital del Solsonès.

La Festa començarà a les 22:00h, i durarà mentre hi hagi algú a la pista amb ganes de ballar. Ja us asseguro que cap de vosaltres serà capaç de fer cansar a en DJ-Joan! :-)

Estan confirmats els següents balls i professors:
- Jelousy per Carles "Purroy"
- Midnight blue per Merçè Orriols
- Take a breather per Sergi Boada
- Past eleven per Neus LLoveras
- Outlaws per Pili Gimó
- Dreamtime per Francesc Benet

La festa serà concretament a l'Envelat UBIC. Ah, per cert, està assegurada una superfície de fusta per ballar i un sostre, de manera que encara que plogui, tots cap a Solsona!

Mapa de Solsona



Diumenge 15
No he recopilat cap esdeveniment per aquest diumenge.



A més a més de tot això, podeu consultar la pàgina amb els horaris actualitzats de les classes de tots els locals i entitats catalanes.

I ja sabeu que si voleu anunciar qualsevol esdeveniment country, ho podeu fer sempre que volgueu deixant un missatge al Fòrum Countrycat o enviant un mail a countrycat@terra.es

Comentaris

Entrades populars