Agenda pel cap de setmana

Divendres 6
· Festa del Country Català al Magma Sabor de Pineda de Mar

L'Emili Muntaner, un dels cracks del linedance i el country de casa nostra que seria segur al Hall of Fame nacional si existís (Emili, ara no te'm posis vermell, eh?), organitza un any més la Festa del Country en català.

Com cada any, es caracteritza per fer una trobada on s'ensenyen balls de linedance amb la particularitat que les cançons escollides són en català.

El 2002, primera edició, es va ensenyar el ball Per Sempre més, amb la cançó homònima de G. Quintana i J. Batiste.

A la segona edició es va ensenyar el ball Back to the Lonestar land, amb la cançó Gràcies per sa radio, versió de Tomeu Penya del tema d'Alan Jackson Thank God for the radio.

L'any passat es va ensenyar una coreografia feta per la Glòria Xalma i un servidor que es titula Mad about you, amb una cançó grandiosa d'en Pep Sala que es titula Nina de Mallorca, 100% country.

Alguns el podreu recordar perquè també el vam ensenyar a la 1ª Festa Countrycat al Shotwell 59. Però la veritat és que tret d'aquestes dues ocasions no s'ha tornat a ballar mai a cap local. Sol passar amb les meves coreografies... snif, snif,...

En aquesta edició l'Emili ha creat un ball nou que es diu Quan somrius, i té com a música recomenada una cançó homònima de Josep Thió.

Els qui volgueu treure-hi el cap, el Magma Sabor està al carrer Dr. Bertomeu, 70 de Pineda de Mar. A aquesta pàgina hi trobareu un mapa de Pineda.


· Concert de Frank i Toni al Shotwell 59
Cap a les 00:30h, després de la classe de la Neus, aquest duet expert farà les delicies (musicals) del personal en vivo y en directo.

L'entrada és gratuïta, amb consumició mínima obligatòria.

Per a més informació sobre el local, entreu a la seva pàgina web: http://www.shotwell59.com


· Festa Country al CUE
La jambaLAIA in love va comunicar-nos a tots aquesta festa fa unes setmanes però la veritat és que desconec cap més dada. Personalment no conec el CUE ni l'hora o programa, però de ben segur que si li pregunteu al Fòrum Countrycat us en donarà tots els detalls.



Dissabte 7
· Concert dels Redneck House Band al Nashville Country Club

Serà a partir de les 24:00h i l'entrada valdrà 5 euros (amb consumició). Presentaran nous temes pel seu proper disc. Aquest dissabte, la millor música honky tonk la trobareu al Nashville Country Club!

Per a més informació sobre el local, entreu a la seva pàgina web: http://www.countrymusics.com


· Festa Country al Casino de Granollers
Teniu tota la informació sobre aquest esdeveniment a el missatge d'ahir de Countrycat. Només cal que aneu una mica més avall d'aquesta pàgina.



Diumenge 8
· Festa Country Primavera al Cafe de les Arts

Hi haurà una Marato de 30 balls i una eliminatòria per escollir els campions d'aquest any. Premis, flors i berenar amb pasta de full i fruites.

Serà al carrer València, 234, de 19:00h a 22:00h.


· Concert dels Country Revival Farmers a Mata-porqueres
Serà a "Can Carreras", a 3 km abans de Banyoles. L'actuació dels Country Revival Farmers serà a partir de les 18:00h. A la mitja part hi haurà servei de barra amb botifarres esparrecades. Cap a les 21:00h hi haurà l'actuació de l'humorista de TV3 Carles Flavià amb l'obra "L'Evangeli, segons C. Flavià".

L'entrada Country + Teatre valdrà 8 euros.



A més a més, podeu consultar la pàgina amb els horaris actualitzats de les classes de tots els locals i entitats catalanes.

I ja sabeu que si voleu anunciar qualsevol esdeveniment country, ho podeu fer sempre que volgueu deixant un missatge al Fòrum Countrycat o enviant un mail a countrycat@terra.es

Comentaris

Entrades populars