Novetats a Countrycat Linedance


Countrycat - Horaris de Locals i Entitats
Font: Countrycat Linedance



Aquesta setmana hem estat parlant al Fòrum Countrycat amb en highWAYman dels Jam Daniels i en Francesc sobre la possibilitat que la pàgina de balls de Countrycat tingués eines que permetessin realitzar cerques sobre balls.

Fins ara les possibilitats de cerca es limitaven a buscar alfabèticament el nom d'un ball.

Doncs a partir d'ara ja podreu cercar el ball que volgueu de forma tant senzilla com si ho féssiu a Google.

Si entreu a Countrycat Linedance observareu que ha canviat una mica l'aparença de la pàgina. A dalt a la dreta, just a sota de la publicitat de la samarreta de Countrycat, he afegit una caixa de text que permet buscar tot el què es vulgui.

Exemples pràctics:
- "Busco aquell ball que es feia amb la cançó tal però no recordo com es deia el ball". Doncs molt senzill. Només cal que aneu a la caixa de text, hi escriviu el nom de la cançó o del cantant i feu clic al botó "Cercar". Se us obrirà una nova finestra amb els resultats de la cerca, i segurament trobareu el ball que voleu (si està penjat, clar!).

- "Busco tots els balls que hagi fet l'aNNa Balaguer". Doncs només cal que escriviu "balaguer" dins la caixa de text i feu clic al botó "Cercar". A la nova finestra us sortirà una llista amb tots els balls que estiguin penjats i que els hagi fet ella.

- "Busco balls de 32 temps". Doncs el què heu d'escriure a la caixa de text és "32 temps" i la llista que obtindreu serà la dels balls de 32 temps.


Així de senzill. Ja veieu que les possibilitats de cerca són enormes.

El "miracle" s'ha produït gràcies a una eina gratuïta que té Google que permet fer cerques limitades dins d'una única web, sense rebre interferències d'altres.

Si entreu a Google i busqueu "alan jackson" no només hi sortiran els balls de Countrycat que tinguin cançons d'ell. Abans us sortiran infinitat d'altres pàgines. En canvi, cercant "alan jackson" des de Countrycat Linedance, només estareu buscant dins de Countrycat, no a totes les webs del món.

Espero haver-ho explicat prou bé. Si teniu algun dubte, ho parlem des del Fòrum Countrycat, us sembla?

Per cert, deixeu-me agraïr al highWAYman la seva proposta d'incloure un cercador, ja que si no hagués estat per això, avui no tindríem aquesta nova utilitat! Ja sabeu que podeu fer tantes propostes de millora com volgueu, que si és possible, les farem!


Entrar a Countrycat Linedance per comprovar la nova opció de cerca

Comentaris

Entrades populars