I Festa Western de la SHTBA


I Festa Western de la SHTBA
Font: Web de la SHTBA



El proper dia 24 tindrà lloc durant tot el dia la I Festa Western organitzada per la SHTBA (Spanish Honky Tonk Bar Association).

Tot plegat començarà a les 10:00h del matí, amb carreres de caballs, jocs western, toro mecànic, tallers infantils, passeig amb pony pels nens i venda de material western.

El preu de la entrada per aquesta activitats és de 6 euros pels adults i 4 pels menors de 12 anys. Els dos preus inclouen consumició.

A partir de les 15:00h, i amb l'entrada gratuïta, hi haurà un concert dels Jam Daniels. No us el podeu perdre!! Per a més informació sobre els Jam Daniels, consulteu aquest missatge del 22 de febrer.

A partir de les 17:00h, hi haurà el segon concurs de linedance de la SHTBA, també amb l'entrada gratuïta. Teniu les bases a aquest document Word (64 Kb).

Tot i que no he trobat el lloc de realització de la festa de manera explícita a la web de la SHTBA, de les bases del concurs es dedueix que deu fer-se al Wildbunch de Vilassar. De totes maneres, si algú ho pot confirmar que deixi un missatge al Fòrum Countrycat, si us plau.

Per a més informació sobre la festa, entreu a la web de la SHTBA.

Comentaris

Entrades populars