Countrycat - Horaris de Locals i Entitats


Countrycat - Horaris de Locals i Entitats
Font: Countrycat Horaris



Després d'uns dies de vacances forçades, finalment puc tornar a actualitzar la pàgina tal com tinc per costum: un cop al dia (excepte caps de setmana i festius).

Fa més d'un any va veure la llum una pàgina dins de Countrycat que tenia per objectiu ser un aparador de totes les classes de linedance que es fessin a Catalunya, ja fos a locals, acadèmies o a entitats de l'estil Centre Cívic.

I com que l'edat no perdona, la pàgina acaba de ser remodelada amb un nou disseny i una actualització d'horaris, que ja tocava.

Com he dit, la finalitat és oferir a tots/es els balladors/es un espai on consultar els horaris de qualsevol local o entitat, de tal manera que els sigui senzill conèixer més d'un local.

De la mateixa manera, a alguna persona que comenci a ballar, també pot ser molt útil tenir un lloc amb tota la diversitat possible per a poder triar el que li vagi millor.

Però perquè aquesta pàgina sigui realment útil, cal la col·laboració de tothom!

La informació s'ha tret de les webs dels locals, de missatges rebuts al mail countrycat@terra.es o de missatges penjats al Fòrum Countrycat.

De tots nosaltres depèn que la pàgina estigui degudament actualitzada i per tant, sigui útil.

Si hi veieu algún error, trobeu a faltar alguna classe, o teniu més informació sobre les que ja hi figuren (per exemple, el nom del professor o un telèfon de contacte), ja sabeu que podeu contactar amb nosaltres ja sigui enviant un mail a countrycat@terra.es o deixant un missatge al Fòrum Countrycat.

Totes les vostres aportacions seran benvingudes!

Finalment, recordar-vos que aquesta pàgina amb els horaris està disponible permanentment al menú esquerra de Countrycat, després dels enllaços a les webs dels locals.

Res més, podeu donar un cop d'ull a la pàgina dels horaris dels locals i entitats catalanes clicant aquí!

Comentaris

Entrades populars