Country Riders


Country Riders
Font: Country Riders



La setmana passada l'Emma em va fer arribar informació sobre un grup de ball que personalment desconeixia fins ara. Segurament a alguns de vosaltres us sonarà: són els Country Riders (vegeu foto).

L'article d'avui té per objectiu presentar-los a tothom i ajudar a donar-los a conèixer. Ja sabeu que sempre que qualsevol de vosaltres vulgui fer saber qualsevol notícia, esdeveniment, el què sigui, relacionat amb la música Country i el ball només cal que envïi un e-mail a countrycat@terra.es

Els Country Riders tenen la finalitat de donar a conèixer la música i ball country, així com fomentar l?esperit de companyonia que envolta aquest estil de vida en un ambient lúdic, familiar i cultural.

Ja fa uns anyets que uns quants dels Country Riders es van conèixer i poc a poc han trobat que uns nous horitzons els unien: la bona música country, la passió per les motos i sobre tot la bona amistat.

Organitzen sortides gairebé tots el mesos, on tothom hi participa de forma activa: carnestoltes, caps d'any... qualsevol excusa és bona per reunir-se i passar-ho d'allò més bé.

Actualment són uns 70. No hi ha límit d'edat: el més petit és en Guillem amb 5 mesos i el més gran 70 i picoooooooo.

Es reuneixen al Country Saloon Bar (C/València, 166), on fan classes amb les profes Carol i Emma.

Fins i tot estan constituïts legalment al registre d'associacions.

Només queda dir que podeu conèixe'ls millor entrant a la seva pàgina web: http://www.countryriders.net

Comentaris

Entrades populars