Agenda pel cap de setmana

Divendres 15
· Festa i concert dels RHB al Manlleu City

En motiu del 3r aniversari del Manlleu City hi haurà un concert dels Redneck House Band. Promet ser una nit de primera!

A més a més, deixeu-me aprofitar el moment per deixar clar que els rumors sobre el possible tancament del local són totalment falsos, segons m'ha fet saber la direcció del Manlleu City.



Dissabte 16
· Concert dels Crazy Dreams al Nashville Country Club

Si aneu al Nashville Country Club estareu de sort, perquè podreu assistir a un dels pocs concerts que ens ofereix aquest veterà grup català de música country (ja us val! :-). Podeu consultar-ne el repertori des d'aquesta pàgina, encara que us recomano que visiteu tota la seva web per conèixer-los millor.

El concert serà a partir de les 23:30h. L'entrada valdrà 5 euros amb consumició inclosa.

· Onada Solidària a Canet de Mar
L'Emili Muntaner m'ha fet arribar al mail countrycat@terra.es informació sobre l'Onada Solidària, que organitza l'Ajuntament de Canet pels afectats del Tsunami del desembre passat.

El preu de l'entrada solidaria será de 3 euros i col·laboren El Gimnàs de Canet, Ràdio Arenys, Arenys Country, Alt Maresme Country, Associació de Country Vallès Oriental i Baix Montseny i Line O'Clock Llinars.

Serà a partir de les 23:00h i hi haurà servei de bar, classes per part d'uns quants professors i ball lliure fins que el cos aguanti.



Diumenge 17
· Actuació dels Country Revival Farmers a Sant Jordi Desvalls

L'actuació dels Country Revival Farmers serà a partir de les 18:00h a l'Envelat.

Teniu un plànol de Sant Jordi Desvalls a aquesta pàgina.

· Festa dels 50 balls al Kansas de Mollet
A partir de les 18:00h en Josep, professor del local, farà un repàs als 50 millors balls country.



A més a més, podeu consultar la pàgina amb els horaris actualitzats de les classes de tots els locals i entitats catalanes.

I ja sabeu que si voleu anunciar qualsevol esdeveniment country, ho podeu fer sempre que volgueu deixant un missatge al Fòrum Countrycat o enviant un mail a countrycat@terra.es

Comentaris

Entrades populars