Activitats pel cap de setmana

Divendres 22
· Festa Coronita al Rodeo Country

Amb cada Coronita que es consumeixi hi haurà un regal segur. A més a més, dins dels regals de l'habitual sorteig, s'hi afegirà una galleda plena de Coronitas.



Dissabte 23
· Festa Country a Monzón

Fa uns dies es va anunciar aquest esdeveniment al Fòrum Countrycat. La festa serà a partir de les 22:00h al recinte firal de la vil·la. El preu de l'entrada és de 3 euros. Hi haurà concert country, sopar western i linedance.

Per saber on cau Monzón, feu un cop d'ull a la seva pàgina web.


· Concert dels Jam Daniels a Molins de Rei
Cap de setmana atrafegat per aquest grup, ja que toquen dissabte i diumenge. Dissabte ho faran a la sala EiTwo de Molins de Rei, a partir de les 00:40h. L'entrada és gratuïta amb invitació.

Per a més informació, visiteu la web dels Jam Daniels.


· Festa Budweiser al Rodeo Country
Cap de setmana cerveser al Rodeo Country. En aquesta ocasió, amb cada Budweiser que es consumeixi hi haurà un regal. A més a més, dins dels regals de l'habitual sorteig, s'hi afegirà una galleda plena de Budweisers.


· Concert de Pep Sala a Mataró
A partir de les 23:30h en Pep Sala i la seva banda faran un nou concert, a la Sala Privat de Mataró. Serà el primer d'ençà de la gira de presentació de l'àlbum Crítica de la Raó Pura.

Per a més informació, visiteu la web d'en Pep Sala



Diumenge 24
· I Festa Western de la SHTBA

Teniu tota la informació sobre aquesta trobada amb activitats, concerts i concurs de balls inclosos al missatge de dimecres de Countrycat.



A més a més, podeu consultar la pàgina amb els horaris actualitzats de les classes de tots els locals i entitats catalanes.

I ja sabeu que si voleu anunciar qualsevol esdeveniment country, ho podeu fer sempre que volgueu deixant un missatge al Fòrum Countrycat o enviant un mail a countrycat@terra.es

Comentaris

Entrades populars