3r Aniversari del Manlleu City


3r Aniversari del Manlleu City
Font: Manlleu City



Actualització i rectificació del missatge:
Segons m'ha confirmat la direcció del Manlleu City els rumors sobre el possible tancament del local són falsos. He esborrat la part del missatge que els feia referència i he afegit aquest pedaç perquè en quedi constància.

La setmana passada la Montse del Manlleu City em va enviar un e-mail informant que el proper divendres 15 d'abril tindrà lloc al local osonenc la festa pel seu tercer aniversari, amb un concert dels The Redneck House Band que promet ser tot un èxit.

Normalment aquest missatge hagués quedat només a l'agenda d'activitats que cada divendres es penja, però he cregut convenient destacar-lo avui.

Un tercer aniversari és molt important. Potser no en som conscients però al darrera de tres anys de vida d'un local hi ha molt d'esforç, treball i sacrifici per part de molta gent: els propietaris, els treballadors del local, els professors,... I moltes il·lusions també. I com que sovint ens oblidem de tot això, val la pena recordar-ho ni que sigui pels aniversaris.

Total, que una festa com la de dissabte al Manlleu City és de les que fan disfrutar de valent, o sigui que no us la podeu perdre, ho mireu per on volgueu!

Teniu informació sobre el local a la seva pròpia pàgina web: http://personal.telefonica.terra.es/web/manlleucity-country

Comentaris

Entrades populars