Nashville Star 3


Nashville Star
Font: http://www.realitytvcalendar.com



El passat 3 de Març va començar una nova edició, la tercera, del concurs Nashville Star.

Aquest concurs ve a ser una mena d'Operación Triunfo en versió Country, o més o menys Country, depenent del grau de "puresa" que cadascú vulgui atorgar-li.

Els dos guanyadors en les edicions anteriors van ser Buddy Jewell (la primera edició) i Brad Cotter (la segona temporada).

També com a OT, la segona edició va perdre força respecte la primera. No en va, les vendes del CD de debut del segon guanyador van quedar molt per sota de les que va aconseguir Buddy Jewell, que va ser tota una revelació.

A priori la novetat d'enguany no és gaire encoratjadora. Segons publica aquesta notícia, els directius de la cadena han optat per buscar un perfil menys tradicionalista i més nashpop, com alguns anomenen al country descafeinat de Nashville.

El guanyador/a del concurs rebrà un contracte amb un segell dels grans, i en principi se li obriran moltes portes en el món discogràfic.

No és bo jutjar a les persones per la imatge, però fent un cop d'ull a les fotografies de tots els aspirants a Rosa o Bisbal el panorama no pinta bé...

Els seus noms són:
· Justin David
· Jody Evans
· Jenny Farrell
· Erika Jo Heriges
· Christy McDonald
· Jason Meadows
· Josh Owen
· Casey Simpson
· Tamika Tyler
· Jayron Weaver

De tots 10 (encara no hi ha cap eliminat), algun encara es pot escapar de la crema.

És el cas de Jason Meadows, segons el meu punt de vista.

Des de la seva pàgina web podeu escoltar fragments de totes les cançons del seu àlbum, i la veritat és que sona poc nash-pop. Imagino que això el farà perdre el concurs, però qui sap...

Les cançons del seu CD són aquestes:
1. Countrified
2. Big Shot
3. San Antone Alone
4. I Didn't Get My Dog Back
5. Don't Try To Find Me
6. More Than I Was Praying For
7. The Real Bubba
8. All These Memories
9. Cowboy Up
10. Get Off My Farm

A destacar la versió del tema Don't try to find me i cançons com Big Shot, Cowboy up o Get off my farm.


Un altre dels que salvaria és en Josh Owen.

Podeu escoltar fragments de totes les cançons del seu primer àlbum des d'aquesta pàgina.

Les 10 cançons del seu treball de debut són:
1. Fixin' To Begin
2. Ain't All Right
3. Time Have a Heart
4. Just Don't Know it Yet
5. Betty Rides Around
6. I Don't Know Anybody Who Does That
7. Tired of Texas
8. The Way She Looked at Me
9. Somebody Else's Hook
10. Sick Feeling
11. Kickapoo Creek
12. The Rock

Jo destacaria Fixin' to begin, Ain't all right, Tired of Texas, Somebody else's hook, Sick Feeling o l'instrumental Kickapoo Creek.


Un tercer candidat a salvar de la crema seria per mi en Jody Evans.

Si entreu a la seva pàgina web podeu escoltar fragments de 5 de les seves cançons. El seu estil em recorda una mica al de Dwight Yoakam, salvant les distàncies. Jutgeu vosaltres mateixos.


Pel que fa a la secció femenina, molt pobre. Molt. Podem dir que són una mena de clons de Shania Twain, Faith Hill o LeAnn Rimes (que a més n'és presentadora) però a més a més sense passar per la seva època country, anant directament a l'actual...

Per destacar alguna cosa, destacaria la versió (dolenta, a més a més) del tema Long Black Train de Josh Turner que fa Christy McDonald. Podeu veure el video a aquesta pàgina.


En fi, fins aquí el balanç previ de la tercera edició de Nashville Star. Ara cada setmana s'aniran eliminant candidats fins que quedi un guanyador. Quan això passi, ja tornarem a treure el tema a Countrycat.

Comentaris

Entrades populars