Crònica de la 2ª Competició Social de Cardedeu


Workshop de Cardedeu
Font: Xafa'l, amics del Country de Cardedeu




La Paqui dels Xafa'l ha tingut l'amabilitat d'enviar-me a countrycat@terra.es una crònica sobre el què va donar de si la festassa de dissabte.

Aprofito per felicitar als Xafa'l per ajudar a promoure la nostre afició malgrat la feinada i dificultats que suposa organitzar una festa així.

Sense més dilacions, us l'adjunto a continuació:

A les 16:00h es van obrir les portes del Teatre del Centre Cultural de Cardedeu perquè la gent que s'havia desplaçat fins a la nostra població per l'ocasió pogués anar passant a l'interior del local

La gent anava entrant cap a la Sala Sarau on hi havia servei de bar i on estaven sonant les cançons de la competició d'individuals perquè qui volgués poguès assajar.

A la sala hi havia dues botigues d'accessoris i roba d'estil country, la Ruta al Oeste de Terrassa i Ruta 66 Motorcycles de Mataró.

Quan faltava poc per l'inici de la competició es va fer el sorteig entre les noies que ballaven a la categoria d'iniciats adult perquè com que n'hi havia moltes es va haver de fer semi-finals.

Un cop acabat el sorteig es va indicar on estaven els vestuaris perquè els competidors es poguessin començar a canviar, i tot seguit, cap a quarts de sis, va començar la competició pel següent ordre: individuals, parelles i equips.

Tots els competidors quan recollien el dorsal rebien una bossa de roba amb diferents obsequis promocionals d'alguns patrocinadors i una ampolla d'aigua.

La competició va seguir el seu ordre, primer tots els individuals i quan van acabar es va fer 10 minuts de descans perquè el públic pogués anar a estirar les cames o a veure o menjar quelcom a la sala paral·lela on hi havia el bar (entrepans, empanades o pastissos fets per la gent de Xafa'l).

Abans que ballessin les parelles es va fer el sorteig de l'ordre que ballarien els equips. Un representant de cada equip va sortir a l'escenari i va triar un paperet on hi havia el número d'ordre. El sorteig es va fer per ordre d'inscripció.

Van començar a ballar les parelles i tot seguit els equips, va començar a ballar l'únic equip infantil que s'havia inscrit, els Jolly Jumpers de Cardedeu, i després els equips adults per l'ordre del sorteig. Tots els equips van ballar un ball i quan van acabar tota la ronda van fer l'altre ball pel mateix ordre.

Faltaven pocs minuts per les deu quan la competició va acabar i tothom es va desplaçar a l'altra sala per sopar els entrepans de butifarra a la brasa que s'havien preparat. Mentre la gent sopava hi havia música punxada per ballar sobre el terra de fusta que havíem instal·lat per l'ocasió (tant a l'escenari de la competició com a la sala pel concert i la festa).

A les 23:00h es va tornar a obrir el Teatre perquè tots els competidors i els seus acompanyants i resta del públic pogués agafar lloc a les butaques per veure l'entrega de trofeus.

Abans de dir la classificació final es va fer entrega a tots els competidors (140 persones) d'un diploma d'agraïment per la seva participació a la competició.

Tot seguit i després de mencionar a tots els col·laboradors-patrocinadors es va donar pas a l'entrega de trofeus, en les categories d'individuals i parelles.

Es van mencionar només als tres millors classificats i a la classificació d'equips es van mencionar tots per ordre de classificació de punts, del vuitens fins als primers (vam trobar convenient mencionar a tothom, després d'altres experiències i competicions que la gent ha de marxar sense saber com han quedat).

Com l'any passat també vam donar 4 trofeus en reconexement al millor vestuari d'individual, de parelles i d'equip, i a la millor música escollida per ballar en equip. Les mencions van ser les següents:

· Millor vestuari individual: Miquel Menendez
· Millor vestuari de parelles: Josep Mª Grau i Florint Forest
· Millor vestuari d'equip: Country Jukebox
· Millor música: Mr. Mom de Lonestar, utilitzada per Sake Country Calella

Tot seguit es va fer el sorteig dels articles que les botigues exposades ens havien cedit per sortejar. Tots els competidors amb el número del dorsal entraven en el sorteig d'una civella i d'una samarreta.

Cap a les dotze de la nit va començar el concert dels KANSAS REBELS a la Sala Sarau
A mitja part es va sortejar un CD de música country entre les persones que havien comprat l'entrada a la competició o al concert.

Quan va acabar el concert es va punxar música country per ballar i cap a les tres de la matinada va acabar tota la festa.

Espero que els que vau venir gaudíssiu de la competició, de la música del concert i de tot en general. Vull donar les gràcies a tota la gent de Xafa'l que va col·laborar perquè vam fer una feina molt important, feina que es veu i que no es veu. I a tots els assistents (es van vendre 357 entrades) i a tots els competidors (140 persones).

Us adjunto el llistat de les classificacions de la 2ª Competició de ball country de Cardedeu. Només poso les tres pimeres classificacions de totes les categories, de parelles i equips, qui vulgui més informació que entri a la nostra web: http://xafal.webcindario.com o la plana de les competicions de Catalunya.

Si algú té algun dubte sobre les normes, les bases, el reglament, la manera de jutjar o dels jutges, etc. Podeu accedir a aquesta plana on tot està explicat.


Cardedeu, 1 de març de 2005


INDIVIDUALS
CLASSIFICACIÓ / CATEGORIA / NOM COMPETIDOR
1r. Classificat Debutant junior masculí RUBEN NUÑEZ
1r. Classificat Debutant junior femení CRISTINA ROLDAN
2n. Classificat Debutant junior femení MERITXELL GORGORI
3r. Classificat Debutant junior femení IRIS RUIZ

1r. Classificat Debutant adult masculí JUAN PELLICER
2n. Classificat Debutant adult masculí LUIS MUSSACH
3r. Classificat Debutant adult masculí JESUS MORENO

1r. Classificat Debutant adult femení ESTELA PORTILLO
2n. Classificat Debutant adult femení PILAR FERNANDEZ
3r. Classificat Debutant adult femení MONTSE ROLDAN

1r. Classificat Iniciat junior masculí ANDREU FERNANDEZ
1r. Classificat Iniciat junior femení RAQUEL CORTADA
2n. Classificat Iniciat junior femení GEMMA CLUSELLAS
3r. Classificat Iniciat junior femení ANDREA GOMILA

1r. Classificat Iniciat adult masculí JUAN DIEGO BORREGO
2n. Classificat Iniciat adult masculí JOSEP NAVARRO
3r. Classificat Iniciat adult masculí JOSÉ MANUEL HUESO

1r. Classificat Iniciat adult femení DESIREÉ BORREGO
2n. Classificat Iniciat adult femení MONTSE PEREZ
3r. Classificat Iniciat adult femení PILAR TEJERO

1r. Classificat Intermitjos junior masculí MIQUEL MENENDEZ
2n. Classificat Intermitjos junior masculí GENIS RAMIREZ

1r. Classificat Intermitjos junior femení ESTHER RAMIREZ
2n. Classificat Intermitjos junior femení ARIADNA CORBÍ
3r. Classificat Intermitjos junior femení JOANA ROCA

1r. Classificat Intermitjos adult masculí JOSE ALBERTO PRADILLO
2n. Classificat Intermitjos adult masculí JORDI PERICH
3r. Classificat Intermitjos adult masculí MIQUEL A. ARBÚCIAS

1r. Classificat Intermitjos adult femení MÓNICA CRESPO
2n. Classificat Intermitjos adult femení MARIA MARQUEZ
3r. Classificat Intermitjos adult femení Mª LOURDES AUGÉ

1r. Classificat Avançat adult masculí JORDI JUVÉ
2n. Classificat Avançat adult masculí TONI VICENÇ
3r. Classificat Avançat adult masculí RAFEL CORBÍ

1r. Classificat Avançat adult femení ROSA COSTA
2n. Classificat Avançat adult femení MARIA NAVARRO
3r. Classificat Avançat adult femení CINTA LARROTCHA

PARELLES
1r. Classificat JOSEP BELMONTE I NEUS LLOVERAS
2n. Classificat RAFEL CORBÍ I MERCHE LÓPEZ
3r. Classificat XAVIER COLOMER I MAITE MARTINEZ

EQUIP JUNIOR
1r. Classificat JOLLY JUMPERS

EQUIPS ADULTS
1r. Classificat REDNECKS GIRONA
2n. Classificat COUNTRY RIDERS
3r. Classificat COUNTRY JUKEBOX

Comentaris

Entrades populars