Concert de Pep Sala a Vic


Darrer concert de Pep Sala
Font: Countrycat Fotografies



Dissabte passat a Vic centenars de privilegiats vam assistir al darrer concert de la gira de presentació del darrer disc de Pep Sala i la seva banda (el redneck Josep Lluís Pérez, Ramon Altimir, Valen Nieto, Jordi Gas i Enric Illa), que duu per títol Crítica de la raó Pura.

Malgrat no tractar-se d'un grup de country, ja sabeu els qui em coneixeu que també en sóc seguidor habitual. A més, estic segur que a pràcticament tots vosaltres us agradaria el tipus de cançons que composa. Per no parlar ja de la que tants cops us he insistit, Nina de Mallorca, 100% country! (amb el ball de parelles Mad about you creat especialment per la cançó)

Bé, les de dissabte van ser més de dues hores de concert que van donar per molt, amb gairebé totes les cançons del nou disc i el repàs habitual als temes que l'han fet popular tant en l'època de Sau com posteriorment, com són Petjades a la sorra, El tren de mitjanit, La Taberna d'Old John, L'onze de setembre o Boig per tu.

El concert va transcòrrer com sempre, amb una perfecta sintonia amb el públic fidel que sempre l'acompanya. Potser dissabte més que mai, ja que tocava a casa.

L'anècdota de la nit la va protagonitzar el bateria Enric Illa, que es veu que tenia ganes de tocar l'Onze de Setembre abans d'hora...

Cap a finals del concert, uns quants dels habituals van desplegar una pancarta gegant amb el text "Gràcies Pep, sou collonuts", que havien estat preparant el matí abans. Al final uns quants van signar la pancarta i li van entregar.

El de dissabte va ser el darrer concert de la gira, i tot i que ens van assegurar que no significava un adeu definitiu, el regust de despedida va estar en l'aire durant tota la nit.

Seria un verdadera pena que un dels cantants més prolífics i professionals del país deixés els escenaris. El mateix es pot dir de la banda que l'acompanya.

Ens haurem de conformar amb els concerts que puguin anar celebrant a partir d'ara. Us ben asseguro a tots els qui no conegueu la seva música, que si mai teniu la oportunitat d'anar a escoltar-los, no us ho deixeu perdre!

Res més. Només agraïr a en Pep Sala i la seva banda les grans nits i les grans cançons que ens han deixat. I que per molts anys!!!

Enllaços relacionats:
· Web oficial de Pep Sala
· Fotografies de diferents concerts de Pep Sala a Countrycat Fotografies
· Resultats de cercar "Pep Sala" a Google.

Comentaris

Entrades populars