1ª Workshop al Maverick Braseria


Cartell de la 1ª Workshop al Maverick Braseria
Font: Maverick Braseria



Els responsables del Maverick Braseria de Riells i Viabrea (La Selva) m'han fet arribar al mail countrycat@terra.es informació sobre la primera workshop que organitzarà el local.

Us adjunto a continuació el text que m'han fet arribar:

Aquest diumenge hem organitzat un workshop a partir d'una trobada que farem d'amics i professors que, al coincidir en un diumenge que no fem classes per motius de vacances, hem decidit trobar-nos i intercanviar balls.

Ballarem els diferents ritmes tan de música country com de ball. Aprendrem uns balls en línia, en contradança i en cercle.

Els professors seran en Carles Llebot, el coreògraf del Horse's Mane, en David Villellas, l'autor del Krash i Keep on Cracking, l'Emili Muntaner del Sugar Talk, l'Anna Balaguer autora del Wheels i Gruene entre d'altres i la Pili Gimó, autora del The Barman.

La trobada serà a les set de la tarda en hora d'obertura del local per repassar balls amb les classes del Country Farmers. A continuació soparem al mateix local i a 2/4 d'onze (22:30) començarem la sessió del Workshop.

Els balls que farem seran els següents:
- Swingin' doors
- Montana
- Take a breather
- Sticks and stones
- The Barman

Tot i que estan previstos altres balls i professors encara per confirmar.

Espero que us animeu!

Ens trobareu al Polígon industrial de Riells de l'Avinguda Grions (al mateix poble), a cinc minuts de St. Celoni i d'Hostalric.

A continuació teniu un plànol de la zona i diverses fotografies, però per a més informació sobre el local, us recomano que visiteu la seva pàgina web: http://maverick-country.net/


Plànol de com arribar al Maverick Braseria
Font: Maverick Braseria



Maverick Braseria
Font: Maverick Braseria



Maverick Braseria
Font: Maverick Braseria



Maverick Braseria
Font: Maverick Braseria

Comentaris

Entrades populars