Crònica del Concurs del Rodeo


Crònica del Concurs del Rodeo
Font: Countrycat Fotografies



El passat dissabte 5 de febrer va celebrar-se al Rodeo de Cerdanyola el primer concurs de line dance del local.

Van participar-hi fins a 18 equips, que optaven a tres premis diferents: unes botes pels primers, uns barrets pels segons i uns cinturons pels tercers.

Des d'aquí m'agradaria aprofitar el moment per felicitar a la gent del Rodeo (i la del Nashville, la dels Xafa'l, la del Saloon, la del Shotwell 59, i la dels què segur que em deixo) per tenir la moral suficient com per continuar organitzant concursos.

Bé, en aquesta ocasió el mateix local, per mitjà de la Cristina, m'ha fet arribar una crònica del què va donar de si la nit, així com la classificació oficial del concurs. Us ho enganxo tot a continuació.


La crònica
Nerviosisme és la paraula per descriure l'ambient que es respirava a Rodeo Country a mesura que la gent anava arribant al local a voltatnts de les vuit del vespre. No només els participants al concurs sinó familiars i amics que venein a recolçar a la seva gent, tots nerviosos, jo mateixa estava com un flam...

Com deia, la gent va ser molt puntual. En un principi, com que el concurs començava a les 21:00h havíem pensat que primer entressin tots els concursants, però en veure que venia molta gent vam decidir deixar entrar a tothom. El recompte final diu que van venir més de 300 persones, tot un èxit!!!

Al voltant de les 20:45h, i amb l'ajuda d'un presentador de luxe, en Jaume (el nostre professor dels diumenges) vam realitzar el sorteig d'ordre de participació, en el qual vam riure una estona quan un grup, anomenat Els Quatre, va treure el número 4 per participar... Acabat el sorteig va començar el concurs.

El concurs va transcòrrer perfectament, i des d'aquesta pàgina vull felicitar a tots els participants ja que semblava que ho haguésim assejat! Va quedar perfecte nois, enhorabona, estava tot correctament coordinat. No va sorgir cap problema ni imprevist. La única cosa, que els sopars es van demanar a la vegada i érem molta gent... Per això vull agraïr la santa paciència dels nostres clients i la gran ajuda que ens van brindar els nostres amics, el Gabi i l'Esmeralda. Moltes gràcies a tots!!!

Finalment, els 18 grups que van concursar van presentar el seu ball i una vegada van acabar, en Jaume i jo vam recollir les carpetes del jurat i vam sumar els punts. Fet això, i abans de dir el resultat final, vam voler tenir un detall amb tots i amb la cançó del conegut Freddie Mercury We Are The Champions vam entregar un diploma i un cd amb les cançons del moment a tots els concursants; després es va presentar al jurat i també se'ls va entregar un detall.

Tambè vull aprofitar per agraïr al jurat la meravellosa feina que van fer de forma desinteresada: Gràcies Francesc, Roser, Kenneth, Neus i Pere. Enhorabona!

Fet això, va arribar el moment més esperat de la nit, entrega de premis, on els tres primers van tornar a fer el seu ball.

Moltes felicitats a les noies de la Route 66 pel seu 3º premi , als Catalonian Cowboys pel 2º i a les Heart Breakers per les magnífiques botes que es van portar com a primer premi.

Abans de donar per finalitzat el concurs va arribar el torn del petit discurs, del qual vull tornar a repetir una cosa: jo (i crec que puc dir que tothom que m?ha ajudat) m'enduc un premi molt gran: la resposta a tot l?esforç que porta organitzar un concurs i amb la ilusió que es fa. Dissabte se'n va recompensar amb escreix: gràcies als participants, als assistents, al jurat, al personal del Rodeo, als meus pares i germà, en fi a tothom, gràcies!!!

Després la música i la festa va durar fins tard, prova d'això és que diumenge estàvem tots fets caldo, però molt contents i amb forces i ànims de continuar organitzant festes per a tots vosaltres!!!


Classificació oficial del 1r Concurs de Linedance del Rodeo
1. HEART BREAKERS
2. CATALONIAN COWBOYS
3. ROUTE 66
4. KEEP IT COUNTRY
5. STOMPIN?
6. WILD BUNCH GIRLS
7. PAGADANJO
8. LEGENDS CORNER
9. SAKE COUNTRY CALELLA
10. TERRIBLE COWBOYS
11. THUNDERS
12. ELS QUATRE
13. VALLÉS COUNTRY
14. JEMAVI
15. LAS CHICAS DEL CONTRARIO
16. TEXAS COWGIRLS
17. COWLOVE
18. GODZILA I LES DIXIE WITCHES


Els balls del concurs
De moment no ens ha arribat encara cap full dels balls participants al concurs.

No al dir que, com cada vegada que hi ha concurs, podeu fer-nos arribar els fulls dels balls al mail countrycat@terra.es, i es penjaran amb molt de gust a Countrycat Linedance, hagin quedat primers o darrers, que el què importa és ballar-los.

Comentaris

Entrades populars