La 2ª Festa Countrycat ja és aquí


Segona Festa Countrycat
Cartell de la Festa



El proper dia 22 de gener (dissabte) a partir de les 22:30h tindrà lloc al Rodeo de Cerdanyola la Segona Festa Countrycat, en motiu del segon aniversari del web.

No cal dir que em faria molta il·lusió poder comptar amb la participació de tots els què llegiu Countrycat, tant si ho feu habitualment com si us connecteu de tant en tant.

I m'agradaria que vinguéssiu no només per la simpatia que us pugui merèixer aquesta pàgina, sinó també perquè el programa que hem preparat us assegura passar-ho la mar de bé, tant si us agrada el ball, com la música, com les dues coses!


Programa d'activitats:
22:30h - 23:30h Mini-marató de 20 balls
Per començar a escalfar motors ens passarem una hora ballant 20 coreografies escollides expressament per a l'ocasió, amb algunes de recents però la majoria triades d'entre les velles glòries del line dance català. Serà només un aperitiu de la sessió de ball que hi haurà entrada a la nit.

Aquí trobareu la llista dels balls de la mini-marató amb les cançons corresponents i els enllaços als fulls de cada ball!


23:30h - 00:15h Concert dels Unpluggeds i presentació del "Countrycat"
Un dels pocs concerts que fan cada any els Unpluggeds, un veterà grup acústic de dues guitarres que ha actuat a locals com el Jambalaya o el Shotwell 59.

Les seves especialitats són el Country i el Rock&Roll, i de ben segur que si els escolteu no us podreu estar de repetir!

I a mig concert, presentació del ball de Countrycat!

Els Unpluggeds ens posaran la música perquè el Countrycat, el ball que es va crear a través del Fòrum de Countrycat vegi finalment la llum!

Tothom qui ja se l'hagi après del full publicat a Countrycat Line Dance podrà sortir a ballar-lo per primera vegada!


00:15h - 00:30h Pastís d'aniversari i primer sorteig de la nit
Per gentilesa del Rodeo l'aniversari tindrà pastís i espelmes! Tothom que hi sigui està convidat a tastar-lo.

I mentre anem devorant-lo, tindrà lloc la primera rifa de la nit. Els regals d'aquest primer sorteig són una sorpresa, però us puc avançar que són Made In Countrycat, o sigui que el country hi està pel mig!


00:30h - 01:30h Classe per aprendre el Countrycat
La Neus, professora del local, explicarà per primer cop el Countrycat per tots aquells que encara no se l'hagin après.

Recordeu que si no us en podeu estar, ja podeu veure el full del ball a Countrycat Line Dance.


A partir de la 01:30h Segona sessió de ball, segon sorteig, ...
Començarà altre cop a sonar la música per fer baixar el pastís d'aniversari!

També tindrà lloc un nou sorteig entre tots els presents, aquest cop amb els regals habituals del Rodeo. A qui no li hagi tocat res, a la segona va a la vençuda!

Tots els balls que no hagin sonat durant la nit els trobareu ara. I evidentment podreu demanar el ball què volgueu, tant nou com antic, i ballar sense parar fins que canti el gall!


L'entrada valdrà el mateix que qualsevol dia al Rodeo, o sigui 4 euros, i inclourà una consumició. Però per cada consumició extra que feu, se us farà entrega d'una butlleta pels diferents sorteigs de la nit, perquè tingueu més possibilitats de guanyar!

Si mai heu anat al Rodeo, teniu un mapa a aquesta pàgina.

Poca cosa queda per dir, només que espero que pogueu venir tots/es i que ens ho passem tant bé o millor que l'any passat al Shotwell!

Comentaris

Entrades populars