Crònica del Concurs del Saloon


Saloon Country Music Bar
Font: Countrycat Fotografies



Us remeto la crònica que en Dan McFlyer ha escrit sobre el concurs del Saloon, que va tenir lloc el passat 3 de desembre.

Tot va començar cap a les 22:15 de la nit, quan a la vista de tothom, es va fer el sorteig sobre qui ballaria primer i qui ho faria el darrer. Els capitans dels grups sortien a pista i buscaven el numeret que els donaria la sort o la mala sort de començar. Còmica situació, quan els darrers en treure el numeret, van trobar un parell de "siga buscando".

Tot estava preparat per començar. Els grups estaven nerviosos, el jurat restava indefens en els seus llocs d'honor, el públic s'aglutinava entre la barra, la pista i les selles de muntar. Les càmeres estaven en marxa, una a la pista i una altre a la barra, que permetien que es veiés el concurs des de l'altre punta del local, a la televisió que hi ha al costat de l'entrada. A més a més, es farà un muntatge en DVD que deixarem al local Country Music Saloon, quan el tinguem acabat, per qui el vulgui adquirir.

Els grups van començar a ballar, les músiques a sonar i els "oh", "ah" escapaven dels llavis de l'espectador tant sovint com els "uiuiui" dels altres concursants.

Mentre els concursants ballaven, el jurat prenia les seves notes, el públic gaudia de l'Esther, l'hostessa de la Budwaiser que teniam al altre costat de la barra i de l'alt nivell de dança.

Al acabar l'aplec de nervis i neguits, el Jurat es retira a deliberar:
· En Jordi, professor del local i membre dels Hot Country
· L'Emma, professora del local
· La Susana, Client del local i amb diversos anys d'experiència en el ball i en el country.
· La Sonia, Propietària del local.

I va començar la ballaruca, allò en que tothom deixa de ser d'un grup i es transforma en un més, que balla amb absolutament tothom, en germanor i amb molt bon rotllo. La manca d'espai va ser un problema en aquest moment però tothom s'ho va passar tant be com va poder.

Arriba el moment en que es demostra qui ha guanyat als nervis o qui ha estat vençut per ells i es comencen a donar la classificació i els premis pels tres primers classificats.

1.- Club Line Dance Barcelona amb 141 punts d'un màxim de 222
2.- Country Jukebox amb 137 punts
3.- Crazy Horse amb 127 punts
4.- Legends Corners amb 121 punts
5.- Catalonian Cowboys amb 118 punts
6.- Vallès Country amb 93 punts
7.- Dixie Chicks amb 86 punts

Els premis, Una bossa amb samarretes i dos galledes plenes de Budweisers pels tercers. Un conjunt de puntes de camisa i bolo-ties a joc, per cadascun dels participants en segon lloc i una camisa al mes pur estil Country per cadascun dels participants del primer lloc.

A més a més es va obsequiar a tots els participants en el concurs, un petit trofeu com a record d'haver format part d'aquesta festa, en una petita placa recordatòria en un ornament de metacrilat negre.

I el Ball va continuar, i la cervesar va rular, i la gent va seguir la festa, en una nit on tothom hi va tenir a veure, a beure i a ser un més en el creixement del món del Country en el nostre petit país.

Agraïm a tots els participants i assistents la seva participació i el seu recolzament.

Comentaris

Entrades populars