Crònica de l'exhibició a La Cantonada

Divendres passat anunciàvem des de Countrycat una exhibició que un grup de ball provinent de Texas faria al local La Cantonada, de Castellar del Vallès.

Doncs en Xavi ha tingut l'amabilitat d'escriure una crònica sobre el què va donar de si la trobada i enviar-me-la per mail a la direcció countrycat@terra.es

Us la penjaré a continuació perquè tots els qui vam faltar-hi ens poguem assabentar de com va anar.

Deixeu-me agraïr a en Xavi la informació, i també a tots/es els qui tants cops m'ajudeu a tirar endavant Countrycat. Us ben asseguro que sense vosaltres res no seria el mateix.

"El Team es deia Boots With Attitude, estava format per cinc dones d'edats força dispars (25-50). El nivell era intermig (Novice).

La coreografia d'una durada no superior als cinc minuts, estava formada per un conglomerat de vàries músiques entrelligades, començant per una de la Shania Twain.

El què potser ens va soptar més a tots va ser en primer lloc, que els americans ballen amb tot el cos; és a dir, no només valoren els passos i el joc de peus sinó que gesticulen força amb el cos i sobretot amb els braços, tot coordinat amb la música.

Van fer figures variades al ballar, i no sempre en línia com aquí, sinó que d'una línia original, en feien "V". Es combinaven per anar-se canviant; tot plegat força entretingut i bonic, que a la gent ens va agradar força.

Però el més interesant de tot va ser la bona acollida que els va dispensar la gent de La Cantonada, gent vinguda de Castellar per descomptat, de Terrassa, Sabadell, Barcelona, Manresa, Solsona, Cardona, Castellbisbal, i d'algun altre indret que segur hem descuido.

La resposta de les Texanes fou molt entusiasta; total, que vam acabar tots ballant i disfrutant d'allò més, compartint pista i balls amb gent força llunyana geogràficament però tant propera en aficions.

Tota una experiència que no oblidarem fàcilment."

Comentaris

Entrades populars