Activitats pel cap de setmana

Després d'una setmana tonta a més no poder, tornen a arribar un parell de dies de festa. Heus ací les activitats country previstes pel cap de setmana:

Divendres 10
· Country a la Festa Major de Sant Andreu.

Com ja va passar l'any passat, la gent de Sant Andreu ha organitzat una trobada Country a partir de les 22:00h a la Carpa de Can Fabra. Hi haurà una exhibició a càrrec dels alumnes de L'Ateneu de Sant Andreu, classe i ball fins que es pugui. Com a mínim durarà una hora. Després hi haurà altres activitats a la Carpa.

Podeu veure on cau des d'aquest mapa.

Les fotos de l'edició de l'any passat les trobareu a aquesta pàgina.


· Balleu on volgueu!
Com que no he recopilat cap esdeveniment més, us adreço a la pàgina amb els horaris de les classes de tots els locals perquè decidiu vosaltres mateixos on voleu anar!



Dissabte 11
· Concert dels The Hill Tops al Nashville

Aquest conjunt actuarà al Nashville de Terrassa a partir de les 00:00h. Hi sonarà una barreja d'estils, que van des del Honky Tonk al Western Swing passant pel Rock&Roll. L'entrada val 5E i inclou consumició.

Per a més informació, entreu a la web del Nashville.


· Marató de TV3 al Heartland Cantina
Un equip de TV3 anirà al Heartland Cantina de Riells i Viabrea per grabar unes imatges de cara a la Marató anual de la cadena.

Tot plegat començarà a partir de les 21:00h.

Per a més informació sobre el local, entreu a aquesta pàgina.



Diumenge 12
· Balleu on volgueu!

Com que no he recopilat cap esdeveniment per aquest diumenge, us adreço a la pàgina amb els horaris de les classes de tots els locals perquè decidiu vosaltres mateixos on voleu anar!



I ja sabeu que si voleu anunciar qualsevol esdeveniment country, ho podeu fer sempre que volgueu deixant un missatge al Fòrum Countrycat o enviant un mail a countrycat@terra.es

Comentaris

Entrades populars