Tornen els Ringo's al Rodeo!


Caràtula del CD dels Ringo's Electric Cowboys
Font: Web oficial



Els rumors s'han confirmat definitivament i a dia d'avui ja es pot assegurar que el proper divendres 26 de novembre hi haurà el primer concert dels Ringo's Electric Cowboys al Rodeo.

La seva actuació al Festival de Sarrià d'enguany no va ser un miratge, i a partir d'ara s'han tornat a ajuntar per oferir periòdicament un concert al Rodeo de Cerdanyola, seguint l'estil de les seves actuacions de fa un any al desaparegut Tejano Cafe de Terrassa.

El primer d'aquests concerts serà divendres, pels voltants de les 00:00h de la nit. Abans, a partir de les 22:30h, hi haurà les classes habituals del local.

Pels qui faci relativament poc que us moveu en l'entorn Country, val la pena recordar que els Ringo's Electric Cowboys és un grup d'aquí format per en Dani Navarro, en Jaume Avellaneda, en Xavi Balaguer, en Xavi Martinez i en Carles Adalid, que durant l'any passat van estar presents a gairebé tots els locals catalans i a força festes locals de diferents localitats.

A principis d'aquest any ens sorprenien a tots dient que es dissolien. Una mala notícia més d'un principi d'any nefast, que havia vist desaparèixer el Jambalaya i el Tejano.

Feia poc que havien publicat un CD amb 12 temes, alguns de propis i altres versionats. Destacaven versions de cançons com ara What about now, Quiero perder hasta perder el control o Se escapan mis razones.

Encara avui en podeu escoltar algun tros i demanar-lo a través de la seva pàgina web. Aquests dies també el podeu trobar a l'entrada del Rodeo.

Per saber-ho tot dels Ringo's, entreu a la seva pàgina web i xafardejeu tant com vulgueu! I si us agraden, ja sabeu que divendres teniu una cita amb ells al Rodeo de Cerdanyola.

Comentaris

Entrades populars