New Buffalo Grand Opening!


Cartell de la concert d'inauguració del nou Buffalo
Font: Buffalo



Un nou Buffalo ha obert les seves portes. Després d'un període de transició, el honky tonk del Bages ha canviat finalment d'ubicació, però mantindrà la mateixa essència que l'ha fet guanyar cada dia més adeptes entre la gent del centre de Catalunya.

I què millor per celebrar-ho que organitzar una gran festa d'inauguració? Doncs això és precisament el què en Toni (responsable del Buffalo) m'ha dit per mail que faran, aquest dissabte dia 13 de novembre.

Hi actuarà el grup de moda del country a Catalunya, els Redneck House Band. Tot fa preveure que hi hagi un gran ambient, amb música i ball, a partir de les 23:00h i fins a altes hores!!

També aprofito per comentar que el nou Buffalo continua obrint els divendres i dissabtes de 23:00 a 3:30 de la matinada, i que es fan classes tant divendres com dissabte de 11:30 a 01:15.

Els professors són en Sergi (Divendres) i la Pili de Calaf (Dissabtes), que farà classes per principiants.

El nou local està situat a uns cinc cents metres de l´altre. És tot nou, i la nova adreça és: Avinguda Beltran i Serra 108-110, de Sant Fruitós de Bages.

Podeu veure un mapa de la zona des d'aquesta pàgina.

Per si no el trobeu, podeu preguntar per la sala New Malibu, que és just al costat del Buffalo. El telèfon de contacte és el 93. 878.84.98 (preguntar per LLusia).

Finalment, em comenta en Toni que just a sobre del local country hi ha un restaurant, on es pot sopar des de un bocata, plat combinat, o fins i tot a la carta (és un restaurant normal, no americà).

Què més es pot demanar?

Comentaris

Entrades populars