Crònica de la Festa Xafa'l de Cardedeu


Xafa'l, Amics del Country
Font: Web dels Xafa'l



La Paqui ha tingut l'amabilitat d'escriure'ns una crònica del què va donar de si la festassa que els Xafa'l van organitzar el dissabte passat a Cardedeu. Us en penjo el text a continuació.

El passat dissabte 6 de novembre vam fer la festa COUNTRY bimestral que venim organitzant des de Febrer del 2001.

A les 22:00h es van obrir les portes de la Sala Sarau i va començar la festa, primer una mica de música ambiental amb el duet Brooks & Dunn i a quarts d'onze va començar la música per ballar.

Com sempre el primer ball que va sonar va ser l'Adelida (Veure full del ball), tot un clàssic que indica que des de llavors sonarà tot de cançons ballables, des del clàssic Chatahoochee (Veure full del ball) fins les últimes novetats com per exemple el Really Hot (Veure full del ball a Country Jukebox) o el Fly me to the moon (Veure full del ball).

Quan ja portavem uns quants balls, la instructora convidada, la Cinta Larrotcha, coreografa de molts dels balls que es ballen actualment i que van sonar a la festa, va explicar el primer ball, el Hey Girls (Veure full del ball a Country Jukebox), un line-dance de 32 counts.

Tot seguit es van fer les exhibicions dels cursos que organitza l'entitat. Va començar el grup d'iniciació. Ens van sorprendre a tots. Van sortir amb una L a l'esquena, de novells, i no vegis, per portar només quatre classes ho van fer molt bé. Ballen des de l'octubre.

Després van ballar els avançats i va faltar un grup que no van assistir a la festa, però que ja ballaran a la propera.

Després en Jordi Garrit, va repassar el ball Green Grass (Veure full del ball), també de la Cinta, i el vam ballar amb la peculiaritat de fer-lo amb rotllana. Es van fer en dues, una més petita a dins i una altre de gran a fora, i va quedar prou bé, va ser divertit.

La nit anava passant i la gent ballant, i la Cinta va explicar l'últim ball, el Outlaws (Veure full del ball), un contra-dance de 32 counts. Fins i tot va explicar una variació.

Quan ja eren quarts d'una es va fer el sorteig, en el tiquet d'entrada hi havia un número, la gent no socia participava amb l'entrada i es va sortejar una samarreta i un mocador de l'entitat. Els socis participaven amb el seu número de soci.

Es van fer dos sorteig de socis, un CD d'una recopilació de música country i un barret.

La música va sonar fins les 3 de la matinada, que la gent ja es va començar a retirar. Vam comptar un total d'unes 130 persones, entre socis i no socis, tot un èxit que esperem repetir ben aviat.

Gràcies a totes les persones que van assistir a la festa i recordar-vos que la propera festa es farà d'aquí dos mesos.

I al Febrer festa grossa de la bona, celebrem el quart aniversari de l'entitat, amb concurs de ball individual, concurs de ball en grup, actuació en directe, sortejos i molta i molta música per ballar.

Ja rebreu la informació detallada més endavant.


Fins aquí la crònica de la Paqui. Comentar-vos també que en Homer va fer fotos i que ben aviat segur que estaran penjades.

Comentaris

Entrades populars