Billboard - Hot Country Singles & Tracks


Billboard - Hot Country Singles & Tracks
Font: Billboard.com



Feia temps ara que no comentàvem des de Countrycat les llistes de singles. Avui se m'ha ocurregut donar un cop d'ull a la pàgina de la Billboard, la Hot Country Singles & Tracks.

En primer lloc hi ha Mr. Mom, de Lonestar. Alguns recordareu aquesta cançó ja que al Concurs del Nashville d'enguany els Sake Country Calella van presentar el ball del mateix nom. En podeu veure el full des d'aquesta renovada pàgina de balls de Countrycat.

La segona posició és per Nothing On But The Radio, una cançó més que acceptable de Gary Allan. En podeu escoltar un fragment des d'aquesta pàgina.

El tercer lloc el completa el duo dels Brooks&Dunn amb el tema That's What It's All About. Un tema típicament brooks-and-dunnià. En podeu escoltar un petit tros des d'aquesta pàgina.

Poca cosa a destacar de la resta de la llista. Hi ha noms com els de Shania Twain o LeAnn Rimes (que acaba de treure un CD nadalenc), però també hi apareixen Alan Jackson (Monday Morning Church), Brad Paisley (Mud On The Tires) o George Strait (I Hate Everything).

Podeu veure la llista sencera clicant aquí.

Trobeu a faltar artistes a aquesta llista? Creieu que n'hi sobren uns quants? S'accepten comentaris al respecte al Fòrum Countrycat!

Comentaris

Entrades populars