Arriba el cap de setmana

Divendres 19

· Balleu on volgueu! :-)
Teniu més opcions per sortir avui o el cap de setmana! Consulteu tots els horaris dels locals catalans a aquesta pàgina de Countrycat.

Recordeu que a partir d'avui, el Rodeo de Cerdanyola obrirà els divendres a partir de les 22:30h.



Dissabte 20
· Concert dels Crazy Dreams al Wildbunch.

Els qui optin per anar al Wildbunch hi trobaran un concert d'aquells que t'asseguren passar una estona agradable, ja sigui escoltant versions de les cançons més conegudes o ballant els balls més populars. No hi ha dubte que es tracta dels Crazy Dreams! Serà a partir de les 00:30h.


· 1ª Trobada de DJ's al Shotwell 59.
Tal com vam anunciar des d'aquest missatge, a partir de les 00:00h tindrà lloc al Shotwell 59 de Barcelona la seva primera trobada de punxadors Country. Hi participen Dj. Vander (Cardedeu), Dj. Harley (Cafè de les Arts, Barcelona), Dj. Rafel Corbí (Palafurgell) i Dj. Josep (Shotwell 59).


· Festa del Barret al Rodeo.
Una festa ben original la d'aquest dissabte. A totes les persones que duguin barret se'ls obsequiarà amb un xarrup made in Rodeo. No val apilar-los damunt del cap, eh? A més a més, es farà un sorteig entre els assistents de barrets, gentilesa del comerç egarenc Ruta al Oeste, que col·labora amb l'organització de la festa.


· Country Revival Farmers.
Concretament, la festa serà al pavelló municipal de Serinyà, a partir de les 23:30h. Per a més informació, entreu a la web del grup clicant aquí. Teniu un mapa de la zona a aquesta pàgina.



Diumenge 21

· Country Revival Farmers.
La festa es trasllada a Lloret de Mar, a l'Envalat (darrera Hotel Olímpic). Serà a partir de les 18:30h i l'entrada és gratuïta. Per a més informació, entreu a la web del grup clicant aquí. Teniu un mapa de la zona a aquesta pàgina.


Per a fer conèixer algun esdeveniment més, deixeu vosaltres mateixos un missatge al Fòrum Countrycat.

Comentaris

Entrades populars