Agenda pel cap de setmana

Divendres 26
· Concert dels Ringo's Electric Cowboys al Rodeo.

Aquesta banda catalana torna als escenaris i ho farà periòdicament al Rodeo de Cerdanyola. Si sou d'aquells que vau plorar el seu adéu, ja podeu riure!! :-) Serà a partir de les 00:00h. Per a més informació, cliqueu aquí.

· Exhibició a La Cantonada.
Al local La Cantonada de Castellar del Vallès tindrà lloc avui a la nit una exhibició de ball per part d'un grup de balladors de Texas, concretament de Fort Worth. Tot plegat començarà pels voltants de les 23:00h. La Cantonada és al carrer Solsonès, 79 de Castellar del Vallès. Podeu veure un mapa de la zona clicant aquí.



Dissabte 27
· Concert dels Willy & The Poor Boys al Texas Country Bar.

A partir de les 23:30 hi haurà el concert d'aquesta banda rockera, que per primer cop oferiran un repertori country al Texas. El grup el formen en Cesc, en Daniel, en Jordi, en Pepe i compte amb la col·laboració de la Maite com a cantant. L'entrada val 4 euros (sense consumició).

· Mini marató de balls al Rodeo.
Segons van publicar al Fòrum Countrycat els responsables del Rodeo, aquest dissabte a l'entremig de la classe de line dance, s'ha organitzat una mini-marató que té com a objectiu repassar els molts balls que s'han explicat durant les darreres setmanes. La llista és la següent:
    1. Gruene (Veure full del ball)
    2. Keep on kracking (Veure full del ball)
    3. E.P.O.C.
    4. Two plus two (Veure full del ball)
    5. Horse's mane (Veure full del ball)
    6. Really hot (Veure full del ball)
    7. Titanic (Veure full del ball)
    8. Chill factor
    9. Litte Cupid (Veure full del ball)
    10. Weekend duet (Veure full del ball)
    11. Ever ready (Veure full del ball)
    12. Dancing in the dark
    13. Burning boots (Veure full del ball)
    14. Temps d'estimar (Veure full del ball)
    15. Chew chew spit (Veure full del ball)
    16. Ribbons of the night (Veure full del ball)
    17. Two late (Veure full del ball)
    18. Black train (Veure full del ball)

· DJ-Travis al Nashville Country Club.
Com cada dissabte darrer de mes, en Mario Travis (cantant dels Redneck House Band) punxarà el millor Country al Nashville de Terrassa. Cançons recents, joies passades, de tot per disfrutar amb la música Country. Serà a partir de les 00:00h.

· Actuació dels Country Revival Farmers a La Pera.
Segons publica la seva pàgina web, hi haurà entrada gratuïta a les 17.00 hores. Es produirà una gravació de programes de TV per la productora Insern Coin Media (Aquests programes de TV junt als gravats l'any passat s'emitiran a les televisions locals a partir del gener del 2005). Tothom hi pot participar. L'actuació dels CRF serà a partir de les 23:30h.



Diumenge 28
· Balleu on volgueu!

Com que no he recopilat cap esdeveniment per aquest diumenge, us adreço a la pàgina amb els horaris de les classes de tots els locals perquè decidiu vosaltres mateixos on voleu anar!



I ja sabeu que si voleu anunciar qualsevol esdeveniment country, ho podeu fer sempre que volgueu deixant un missatge al Fòrum Countrycat o enviant un mail a countrycat@terra.es

Comentaris

Entrades populars