Activitats Country pel cap de setmana

Divendres 12
· Concert dels Demiand Band al Shotwell 59.

He de confessar que no havia sentit a parlar mai abans d'aquest conjunt, però l'anunci a la web del Shotwell 59 pinta molt bé: "Texas Blues a l'estil Steve Ray Vanuglan". Començarà a les 00:30, just després de la classe de line dance. Per a més informació, entreu a la web del local clicant aquí.

· Balleu on volgueu!
No tinc constància per avui de cap activitat més fora de les habituals d'un cap de setmana. Per tant, us adreço a sortir pel local que més us agradi a escoltar bona música, passar-ho bé amb els vostres amics i ballar una estona.

Pels novells, teniu tots els horaris dels locals catalans a aquesta pàgina de Countrycat. Recordeu que avui i demà el Texas romandrà tancat per la celebració del 1er Superline 2004 Internacional de Salou.


Dissabte 13
· Country a La Sagrera.

Dins la segona mostra d'entitats de La Sagrera, hi haurà una exhibició i un taller de Country a les 12:00 del migdia. Concretament, tindrà lloc al carrer Martí Molins, entre els carrers Vallès i Ribot i Avinguda Meridiana. Per veure un plànol de la zona, cliqueu aquí.

· Concert Redneck House Band al Buffalo.
Tal com vam comentar ahir des de Countrycat, dissabte a partir de les 23:00h tindrà lloc la inauguració del New Buffalo, amb l'alicient del concert d'un dels grups de moda del moment, els Redneck House Band. Per a més informació, llegiu el missatge d'ahir de Countrycat.

· Concert de Katy Moffat i Rosie Flores al Nashville.
Començarà a les 00:00h i l'entrada costarà 8 euros. Dos grans veus per una sola nit! Per a més informació, entreu a la web del Nashville.

· Concert dels Wild Horses al Rodeo.
Després de la classe de line dance, tindrà lloc cap a les 00:00h el concert d'aquest grup català de country, que cada dia que passa va creixent en popularitat. Per a més informació, entreu a la web del Rodeo.


Diumenge 14
· Country Revival Farmers.

Concretament, la festa serà a El Saloon d'Empuriabrava (a 5 km abans d'arribar a Roses, abans de la platja d'Empuriabrava a mà dreta). L'adreça és C/Moixó, 4, de Castelló d'Empúries. Actuarà el Discjockey Alistair - sense conjunt - i s'ensenyaran dos balls nous amb els Professors de Ball. L'entrada valdrà 6 euros i inclourà una consumició i un regal de promoció. Per a més informació, entreu a la web del grup clicant aquí.


Per a fer conèixer algun esdeveniment més, deixeu vosaltres mateixos un missatge al Fòrum Countrycat.

Comentaris

Entrades populars