Cap de setmana Country

Una pila d'activitats country s'han preparat per aquest cap de setmana. Us les anoto a continuació:

Divendres 1 d'octubre:
· Festa Country a Sarrià.

Una festassa tant per l'ambient com per la música que s'hi podrà escoltar. The Hayriders, Ringo's Electric Cowboys i Roger Wallace actuaran a la Plaça de Sarrià, a partir de les 20:00h.

Per a ampliar informació, llegiu el missatge que al seu dia vam publicar a Countrycat.


Dissabte 2 d'octubre:
· 1ª Marató del Rodeo Country.

El Rodeo Country de Cerdanyola celebra la seva primera marató. Tindrà 100 balls i començarà a les 21:30h. Per consultar la llista dels balls i repassar-los pràcticament tots, llegiu el missatge de l'altre dia a Countrycat.

· Festa del Porc i la Cervesa a Manlleu.
La gent del Manlleu City m'han fet saber que aquest cap de setmana hi ha la famosa festa del Porc i la Cervesa. Hi haurà ball a la plaça de Manlleu el dissabte a les 19:00h i el diumenge a les 17:00. Podeu veure imatges de l'edició de l'any passat des d'aquesta pàgina.

· Concert de Roger Wallace al Nashville.
Després del concert que oferirà avui a Sarrià, aquest músic texà farà gaudir aquells qui vagin al Nashville Country Club de Terrassa d'una bona dosi de honkytonk importat directament dels USA. Si voleu sentir una mostra de la seva música, podeu entrar a la seva web i descarregar-vos gratuïtament (i legalment) algunes de les seves cançons.


Diumenge 3 d'octubre:
· Country Revival Farmers a Empuriabrava.

Aquest grup gironí farà la seva actuació a El Saloon d'Empuriabrava, diumenge a partir de les 18:00. L'entrada valdrà 6E i, a més de l'actuació, hi haurà música country enllaunada i regals per a tothom. Per ampliar informació, visiteu la web del Country Revival Farmers.

· Continuació de la Festa del porc i la cervesa.
El diumenge el ball començarà a les 17:00 també a la plaça de Manlleu i el fi de festa al mateix Manlleu City.


No us podeu queixar, que aquest cap de setmana podeu triar i remenar.

I per si aquestes activitats encara són poques, podeu anar a ballar, escoltar bona música o anar a prendre alguna cosa a qualsevol dels locals catalans. Per veure'n els horaris de les classes, entreu a aquesta pàgina de Countrycat.

Comentaris

Entrades populars