Bases del concurs del Saloon


Saloon Country Music Bar
Font: Countrycat Fotografies



En Dan McFlyer va enviar-me informació sobre el proper concurs de line dance del Saloon, el local del carrer València, 166, de Barcelona.

Tindrà lloc el divendres 3 de desembre i serà la segona edició.

Com que malauradament el local no disposa de pàgina web (perdoneu si en té, però no l'he trobada), us penjo a continuació les bases perquè tots les pogueu consultar.


1.- Quants?
Els participants al concurs s'hi podran presentar en grup format per un mínim de dos/dues participants i un màxim de sis membres. Cap dels membres que hi participi ho podrà fer més d'un cop. Cap individu que es presenti al concurs podrà ser seleccionat per formar part del Jurat.

2.- El Rol de tot plegat:
La inscripció dels grups al concurs es podrà fer per via correu electrònic a concurs_de_ball_saloon@hotmail.com, trucant al telèfon 93 453 75 74 o també personant-se al Saloon.

Totes aquestes formes d'inscripció s'hauran de fer com a molt tard tres dies abans del concurs. Cada participant o equip de participants, haurà de inscriure's amb el nom del grup, el nombre de participants, el nom del ball i haurà de dur al Saloon amb tres dies d'antelació com a molt tard, el CD amb la cançó la qual efectuarà el ball.

El ball podrà ser inventat pels concursants o un que ja estigui creat i que es balli a Catalunya, tot i que els balls inventats pels concursants tindran dos punts extra.

Els balls creats amb motiu d'aquest concurs, no podran usar cançons que ja tinguin ball i que es ballin a Catalunya.

Així mateix, el ball creat amb motiu del concurs i els que ja estan creats, no tindran limit de passos i temps tot i que sempre és d'agrair els balls més aviat curts, i que tothom voldrà aprendre posteriorment.

La música ha de ser Country i els balls, no han de ser necessàriament Line Dance, es a dir, es pot presentar a concurs amb un ball de canvi de parelles, un two step, un tripple step, una contradança, naturalment un line dance, etc.

Si dos grups es presenten a Concurs amb la mateixa cançó, el primer que s'hi hagi inscrit tindrà preferència, el segon, haurà de canviar de cançó.

L'ordre de participació del concurs, es decidirà, per sorteig, abans de començar l'esdeveniment, davant de tothom i de forma totalment pública.

3.- Qui mana aquí?
El jurat estarà format per dos professors de Country Line Dance del local, un membre de la direcció del local i un client habitual del Saloon que tingui un nivell avançat de ball i que faci més de dos anys que balla Country.

Aquest jurat serà escollit per sorteig, que efectuarà la direcció del local, en conseqüència a les normes d'aquestes bases del concurs (punts 1 i 3). Cada persona que forma el Jurat donará la seva puntuació de forma individual, sumant-se després, tots els punts aconseguits.


4.- Puntuació
4.1. La originalitat del ball, creat amb motiu d'aquest concurs (1 a 10 punts)
4.2. L'harmonia del grup de ball en vers el treball en equip i el ball conjunt, així com l'estil i la mobilitat (1 a 10 punts)
4.3. Que el ball s'adapti a la cançó, formant entre tots dos el mateix ritme i que estigui ben creat (1 a 10 punts)
4.4. La uniformitat o manera de vestir del grup (1 a 5 punts)
4.5. La dificultat del ball (1 a 10 punts)
4.6. Efectuar el ball sense errades producte dels nervis o no (1 a 10 punts)


5.- Per què?
Doncs per pasar-nos-ho d'allò més be, entre tots, i gaudir d'una tarda-nit de country com Déu mana. Sempre amb el màxim bon rotllo que ens caracteritza a tots en aquests afers, i esperem, la màxima participació possible, ja que quants més serem, millor ens ho passarem



Fins aquí les bases oficials del concurs. Molta sort a tots/es els qui hi participeu!

Comentaris

Entrades populars