VI Concurs de Linedance del Nashville

Ja s'acosta la què serà la sisena edició del concurs de balls de més renom de Catalunya, el que organitza cada any el Nashville Country Club de Terrassa.

De la trobada sempre surten balls que acaben convertint-se en populars, tot i que no sempre el primer lloc assegura aquest privilegi a una coreografia.

L'exemple més clar és el Pagadanjo, que crec que va quedar 8è al concurs de fa dos anys, però que no hi ha ballador/a que no el sàpiga. A l'altre cantó hi ha el Legends, primer lloc en l'edició de l'any passat, que sembla que no ha acabat de quatllar entre la gent.

Són molts els balls que han sortit del concurs del Nashville: 88, Four Wheel, American Dream, Big Cars, Enjoy It, Grand Canyon, Really Love,... Podem dir que el concurs és la cantera catalana de balls per excelència. La diada de Sant Fèlix pels castellers, vaja.

Doncs bé, pels qui encara no sapigueu molt bé com anirà l'edició d'enguany, us faig un breu resum de les novetats en les bases del concurs:

- Durarà dos dies. No vol dir que s'hagi de ballar sense parar, sinó que el primer dia serà classificatori (els 10 millors) i el segon la final. Concretament, els dies 16 i 17 d'octubre, a partir de les 19:30h. En cas de pluja, el concurs quedarà relegat a la setmana següent (imagino que aquest any es farà altre cop a l'exterior).

- Els grups seran d'entre 2 i 4 persones, i una persona només podrà ballar en un grup.

- El màxim de passos d'un ball serà de 72. Un ball més llarg, serà desqualificat.

- La inscripció per grup val 10E (amb consumició) i caldrà fer-la com a màxim el dia 1 d'octubre. Per apuntar-se, es pot fer al local directament o enviant un e-mail a nashville@countrymusics.com

- El criteri de puntuació és clar: ha de ser un ball original i ben coordinat amb la música escollida (10 pts), i s'ha de ballar com més conjuntats millor (5 pts).


Això només és un breu resum del què he llegit jo. Per aclarir temes i llegir les bases oficials del concurs entreu a aquesta pàgina del Nashville.

I podeu repassar el què va donar de sí l'edició de l'any passat rellegint la crònica que va publicar Countrycat des d'aquesta pàgina.

Molta sort a tots/es els participants!

Comentaris

Entrades populars