CMA Awards 2004


CMA Awards 2004
Font: http://www.countrymusic.asn.au



El passat 31 d'agost ja vam comentar a Countrycat els nominats als 38ens premis CMA, que concedeix la Country Music Association als artistes més destacats de l'any. Bé, no sé si als més destacats, si als que més vènen o si als més mediàtics. En fi, la qüestió és que hi ha una gent que dóna premis i uns artistes que en reben... :-)

Una cerimònia com la dels CMA Awards sempre compta amb l'actuació en directe de cantants de totes les tendències, encara que més o menys tots es situen dins del què en podríem dir "corrent oficial" de la música country.

Sense anar més lluny, han confirmat actuació gent com Toby Keith, Shania Twain, Alan Jackson, Kenny Chesney o Gretchen Wilson.

Un dels canvis en l'edició d'enguany, serà la figura del presentador, que deixa de ser Vince Gill per passar al duo Brooks&Dunn.

Recordar-vos que l'entrega serà el 9 de novembre i que des de la web del certàmen podeu tornar a veure vídeos i escoltar cançons dels nominats. A més a més, hi ha un joc on-ine tipus "memory" amb les cares dels cantants nominats.

Per veure la llista dels nominats i escoltar les cançons, cliqueu aquí.

Per anar a la pàgina del joc, cliqueu aquí.

Per veure guanyadors d'edicions anteriors, cliqueu aquí.

Comentaris

Entrades populars