Scott Hisey - Dead man walking


Scott Hisey
Font: Web Oficial



A principis d'any va sortir a la venda Dead man walking, l'últim treball fins ara d'un desconegut per la massa però apreciat pels, diguem-ne, siberites del country: Scott Hisey.

Com que molts d'aquests siberites esteu llegint el missatge, potser no us vindrà de nou res del què pugui explicar-vos. Però si algú, tot i ser siberita, encara no el coneix, estic segur que li agradarà.

El primer àlbum d'Scott Hisey era sublim i duia per nom What will the good times do. Destacaven cançons com Gettin' over a good sober o The Nashville way.

El segon crec que està al mateix nivell que l'anterior. Com us he comentat, duu per nom Dead man walking, i les cançons que considero més bones són Dead man walkin', Honky tonkin' to o Footlong Weinee.

Les crítiques l'han deixat molt bé. George Peden, de Country Review.com, diu d'ell: "Després del llençament del seu primer àlbum, What Will The Good Times Do, els fans i la industria ha estat esperant. Han esperat a veure si l'home considerat "The real deal" pel mateix George Jones podia mantenir el nivell i les espectatives generades pel primer àlbum. L'espera ha acabat. Ho ha fet."

Alguna cosa del cert deu haver-hi, quan l'slogan de la seva pàgina web diu literalment: "A la fi!!! La música country torna a casa seva, a Nashville".

Podeu jutjar vosaltres mateixos què us sembla l'Scott Hisey escoltant les cançons dels dos àlbums que ha publicat fins el moment. Teniu dues opcions:

· Des de la seva pàgina oficial podeu escoltar senceres les cançons del primer àlbum i un parell de les del segon. De la resta del segon, només n'hi ha fragments. Per sentir-les, entreu a aquesta pàgina.

· Des de la pàgina de CDBaby, molt recomenable per a descobrir nous talents del country, podeu escoltar totes les cançons del segon àlbum (no senceres però els fragments són de 2 minuts). Per a fer-ho, entreu a aquesta pàgina.

Comentaris

Entrades populars