Radio country a internet

Aquests dies he estat provant a veure què tal funciona una emissora de ràdio per internet que em va comentar una companya de feina: Launch Cast de Yahoo.

L'únic requisit és ser usuari registrat a Yahoo (per exemple, tenir-hi correu electrònic).

Un cop entreu a la pàgina, veureu que podeu escoltar música de tots els estils haguts i per haver. Deixeu-me centrar-me en el Country, que per algo som a Countrycat, no?

De country hi ha diferents emisores disponibles, algunes de gratuïtes i altres que només es poden escoltar pagant.

Però amb les gratuïtes (Country General, Classic Country i Americana) ja en tenim de sobres per poder estar davant l'ordinador escoltant bona música sense necessitat de tenir MP3's o un CD.

Jo m'he connectat a l'emisora de Country General, i funciona com qualsevol radiofórmula: cançons i algun anunci entremig (pocs).

Però la millor virtut d'aquesta ràdio és la possibilitat de valorar els temes, els àlbums i els cantants, de manera que les cançons que et van apareixent cada cop s'acosten més al teu gust. Com més votes, més li dius al sistema quines cançons o cantants t'agraden i quins no.

Es pot valorar cada cançó, cantant o àlbum del 0 (no vull tornar-ho a sentir) al 5 (vull escoltar-ho molt sovint). I realment et fa cas!

Si us connecteu a l'emisora, podreu escoltar des de Hank Williams o Johnny Cash fins a la novata Gretchen Wilson, passant per Randy Travis, John Michael Montgomery, George Jones, Alison Krauss,...

Si us convenç la idea, només heu de fer click aquí i entrareu a la pàgina principal de l'emisora de Country. Un cop allà, cliqueu a "Listen to this Radio Station" i us apareixerà una pàgina on haureu de posar el vostre nom d'usuari i contrasenya.

Comentaris

Entrades populars