Concertàs de Rosie Flores


Rosie Flores
Font:Countrycat Fotografies



El de dissabte va ser un dels grans concerts de l'any. A l'arribar al Teatre Zorrilla, només un faristol, una rosa i un tamboret esperaven dalt l'escenari. Mica en mica, va anar arribant el públic que va acabar omplint la platea del teatre.

El concert va començar amb uns quants minuts de retard però amb un gran tema, en honor al honky-tonk on va nèixer musicalment Rosie Flores, Palamino Days. També llavors va dir unes paraules de record a l'Andreu i la Hanny, sobre l'últim cop que va visitar Catalunya, en un concert al Jambalaya.

Durant el concert, molts temes del seu darrer treball, Single Rose, i d'altres anteriors, que van fer les delícies dels presents.

La gent del Blues i Ritmes ens va portar un concert d'alt nivell. Moltes tendències musicals van sonar al llarg de les dues hores de concert: des del honkytonk més genuí, fins a notes de blues i jazz, amb una original interpretació del tema Crazy.

Els visos van acabar amb un Love me tender amb alguna estrofa en castellà, que almenys jo no havia escoltat mai abans versionat així.

Els qui us vau perdre el concert, podeu reviure'l des de diferents pàgines a internet.

Countrycat, com sempre que va a un concert, n'ha fet una pàgina de fotografies, que podeu veure clicant aquí.

Però els amics de Vilaweb Badalona n'han fet un reportatge no només fotogràfic sinó també de vídeo. Si entreu a aquesta pàgina podreu veure uns quants vídeos de la nit, i us en podreu fer una idea molt bona.

En fi, només em manca felicitar a l'organització del concert, per treballar per músiques sovint oblidades pel gran públic. Després d'haver-nos portat a Chris Hillman i a Rosie Flores, la gent del Blues i Ritmes no sé amb qui ens sorprendrà el proper cop. Caldrà estar atents al proper cicle de concerts!

Comentaris

Entrades populars