Rosie Flores a Badalona


Rosie Flores
Font:http://www.rockcitynews.com.



El missatge d'avui he d'agraïr-lo un cop més a la gent del Ritme&Club, els Amics del blues i ritmes, de Badalona. M'han fet arribar molt amablement la nota de premsa del proper concert de la gran Rosie Flores, al Teatre Zorrilla de Badalona.

Si fa unes setmanes van portar ni més ni menys que a Chris Hillman, el proper 12 de juny serà el torn de Rosie Flores. Nois, no sé com us ho feu però us esteu sortint! A veure si el proper pot ser en Dwight Yoakam (per demanar que no quedi...) :-)

Sense més dilacions, us faig un copia-enganxa de la nota de premsa.


BLUES I RITMES presenta: ROSIE FLORES

Quan: Dissabte 12 de juny, a les 22:00h.
On: Teatre Zorrilla (c/Canonge Baranera, 17. Badalona)
Preu: 12?

Aclamada per publicacions de prestigi internacional com No Depression i Guitar Player i famosa per la intensitat i energia que desprenen els seus concerts, Rosie Flores és una de les veus més respectades i influents d'això que ara s'anomena Americana.

Eclèctica per definició, Flores ha recorregut sense complexos les quatre cantonades de la música popular nord-americana. Des del rock fins al hillbilly, passant pel folk, el country i el blues, tot té cabuda en la proposta artística d'aquesta extraordinària cantant, compositora i guitarrista nascuda a San Antonio, Texas, i establerta a Nashville, Tennessee.

Nou dianes consecutives d'entre les quals destaquen Rosie Flores (1987), After The Farm (1992) i Dance Hall Dreams (1999) l'avalen i l'han coronada com la justa successora de Wanda Jackson, diva del rockabilly (nota de Countrycat: Wanda Jackson serà present a Catalunya al Mr. Banjo Festival d'enguany).

Al llarg de més de vint anys de carrera, Flores, artista d'esperit lliure i cor inquiet, ha format part de diverses escenes musicals. A Los Angeles, durant la dècada dels 80, va capitanejar el vaixell del cow-punk femení i va viure el boom del neocountry, al costat de músics de referència obligada com Dwight Yoakam, Lucinda Williams, Steve Earle o Jason & The Scorchers.

Als 90 la trobem connectada amb el folk texà de Butch Hancock i Joe Ely i el rockabilly de Jackson, amb qui va gravar un disc, Rockabilly Filly (1995), i ha fet diverses gires.

El concert que Flores oferirà a Badalona és únic a tot l'Estat. Ve a presentar-nos, en solitari i en format acústic, el seu últim treball, Single Rose.

(Venda d'entrades: Servicaixa, Discos Castelló i a les taquilles del Teatre Zorrilla)

Per a més informació: www.teatrezorrilla.com o al mail ritmeandclub@badalona.vilaweb.com

Comentaris

Entrades populars