Rodeo Country: un nou honkytonk

Abans que res, dir que aquest missatge reprodueix el què en Josep Taxikey escrivia en un missatge al Fòrum Countrycat.

Fa unes setmanes, explicàvem a Countrycat que un local a Cerdanyola començava a oferir classes de ball country algun dia a la setmana. Aquest local es deia Rodeo i tot i ser una discoteca normal i corrent, volia obrir-se al country. A aquesta pàgina de Countrycat Fotografies hi podeu trobar un parell de fotos que ens va enviar l'Elisenda de la primera classe.

L'experiència, duta amb molta il·lusió per la penya del Taxikey i la Neus (ei, que això de penya ho dic de bon rotllo, eh?), ens va deixar un gust estrany de boca ja que tot plegat va durar menys que una cervesa a un honkytonk. Però en Taxikey ja ens va dir aleshores que no es desanimava...

I com va dir aquell: "tornarem a lluitar, tornarem a sufrir i tornarem a ballar linedance!" :-P

Així doncs, un renovat Rodeo tornarà a obrir les seves portes ni més ni menys que com a local exclusivament Country. Això no serà però fins el dijous 20 de maig, que es farà la inauguració oficial (12 anys abans, estàvem cridant com a bojos pel gol del Koeman.... sic!).

Durà per nom oficial Rodeo Country. Hi faran obres al més d'agost per convertir la pista de ball discotequera actual en una superfície de fusta més apta pel linedance. Més o menys cap al setembre estarà 100% acondicionat.

Les novetats principals seran el servei de sopars a base d'entrepans freds o calents i el servei de cafeteria.

També és esperançador que un cop al mes s'intentarà dur al local grups catalans de música country, per promocionar l'escena local. La intenció del Rodeo és donar oportunitats als grups novells per a promocionar-se i presentar els seus treballs.

També s'intentarà dur a gent de més renom un cop cada tres mesos, organitzar concursos de ball i maratons, sortejar premis, muntar workshops amb instructors d'altres locals,... Com veieu, les aspiracions són molt altes, que sempre és bo.

Estarà obert els dimarts i els dijous de 21:30 a 01:00. Els divendres, de 21:30 fins la matinada.

Tots aquests dies hi haurà classe, que començarà cap a quarts d'onze de la nit. S'alternaran com a professors la Neus (l'Elisenda ja deu estar contenta! ;-) ) i en Taxikey.

Caldrà pagar una petita entrada de 4€ que inclourà consumició no alcohòlica. Els menors podran entrar acompanyats d'algun adult


Bé, no queda res més per fer que felicitar als impulsors de la iniciativa per la seva feina, i demanar-los que ens tinguin al corrent de totes les novetats! La obertura d'un nou local sempre és una bona notícia, i més després de tants tancaments recents.

Comentaris

Entrades populars