Inauguració del Rodeo Country de Cerdanyola


Rodeo Country
Font:Countrycat. Si no veieu cap imatge, cliqueu aquí per veure-la


Cliqueu aquí per veure el flyer de promoció de la Inauguració del Rodeo!

Finalment ha arribat el dia en que un nou honkytonk obri les seves portes definitivament. Tal com vam comentar ja a aquest missatge, el Rodeo Country de Cerdanyola es converteix en local exclusivament country i inicia una remodelació que, cap a la tardor vinent, equiparà el local amb terra de fusta i ambientació country.

Per no haver d'esperar tant de temps, el local obrirà demà mateix, dijous 20, iniciant una nova etapa plena de reptes i il·lusions. De totes maneres, la inauguració oficial serà el proper divendres 28 de maig, amb concert dels Crazy Dreams i tot.

Des de demà mateix, el local estarà obert els dimarts i els dijous de 21:30 a 01:00. Els divendres, de 21:30 fins la matinada.

Tots aquests dies hi haurà classe, que començarà cap a quarts d'onze de la nit. S'alternaran com a professors la Neus i en Taxikey, ferms impulsors de la reobertura del Rodeo.

Així que ja ho sabeu: els amants del country i el linedance teniu una nova alternativa a Cerdanyola! Si demà voleu ser els primers d'entrar, consulteu el mapa de la zona des d'aquesta pàgina o des d'aquesta altra!

Comentaris

Entrades populars