Càsting per a un curtmetratge: es necessiten uns peus ja!!!


Casting per un curtmetratge
Font: Bestpriceaudiovideo.com



Esteu apunt de llegir la oportunitat de les vostres vides per fer-vos un lloc dins l'estrellat del cinema!

El missatge d'avui va destinat a que algú de vosaltres pugui dir als seus néts que va sortir en una pel·lícula, concretament un curtmetratge, per ser més exactes.

Us explico ràpidament en què consisteix tot plegat.

Ahir mateix em van trucar de la productora RCRFilms. Resulta que a finals d'aquest mes, rodaran un curtmetratge on un dels personatges (un home de 50 anys) és un apassionat del country. Bona elecció! :-)

Concretament, hi ha una escena en què aquest personatge comença a fer uns passos de country a gran velocitat tot demostrant el seu domini en la matèria.

L'actor ja el tenen, però lògicament no en té ni idea de ballar. Han decidit que el millor és doblar-lo, concretament doblar-li els peus.

I aquí és on entreu vosaltres. M'han proposat que tots aquells que tingueu un bon nivell de ball i que estigueu interessats es presentin al càsting per escollir els peus guanyadors. Per bon nivell em refereixo a ballar balls canyeros de certa velocitat, no crec que descarti a caps dels que llegiu el missatge.

No es veurà res més que els peus, però això és el de menys! No es pot participar en un curtmetratge cada dia!!! Qui sap si no és l'inici d'una llarga carrera cinematogràfica!

Si voleu provar-ho, sapigueu que el casting serà durant aquesta setmana i com a molt molt tard dilluns vinent. La persona que se n'encarrega es diu Marta Fernandez, i el seu número de mòbil és 619 53 75 75.

El rodatge del curt es farà els dies 26, 27, 28 i 29 a Terrassa. No se sap encara quin dia es filamaria l'escena del ball.

De remuneració econòmica no n'hi podrà haver, ja que el món dels curtmetratges no belluga grans pressupostos i s'ha de sostentar sovint amb accions altruistes com ara la que avui us proposem. Però què carai! No sempre són els diners el més important!

El què sí que té assegurat qui acabi doblant l'actor és que apareixerà el seu nom als crèdits del curt. No està malament, no?

No m'han especificat si busquen home o dona ni edat, ja que en filmar només els peus, imagino que és indiferent.

Crec que no em deixo res. Si teniu qualsevol dubte, podeu deixar un missatge al Fòrum Countrycat o enviar-me un mail a countrycat@terra.es. Recordeu que el tema és bastant urgent.

Us animo a tots a participar perquè la diversió està assegurada!

Comentaris

Entrades populars