Tarda de ball al Cafè de les Arts

El proper dia 9 de maig, el mateix dia de la inauguració del Fòrum de les Cultures (inclosa l'americana??? sic!), tindrà lloc al Cafè de les Arts de Barcelona una sessió de ball amb premis. M'explico.

En Harley, que és D.J. del local, m'ha explicat que hi haurà una espècie de marató-concurs, ja que es premiarà a la gent que sigui capaç de ballar els 40 balls que hi ha programats.

L'entrada valdrà 5€ i inclou consumició. Al descans de la sessió, hi haurà la possibilitat de menjar una mica per reposar energies.

La majoria dels balls són els que s'expliquen al mateix local. D'altres són balls que es ballen a tot arreu. En fi, us els passo a continuació:
- 4 Boys
- 9 to 5
- Choo Choo Train [Veure ball]
- Baddaboom Baddabam
- Banjo kick
- Better off
- Bobbie Sue
- Bread and Butter
- Cannibal
- Cant get enough
- Celtic slide
- Hoochie Coochie [Veure ball]
- Coastin' [Veure ball]
- Come Dance with me
- Copperhead [Veure ball]
- Sureño [Veure ball]
- Deck 51
- Driftaway cha
- Gran Casino [Veure ball]
- Hold me tight [Veure ball]
- Hurricane
- Cowgirl Hussle [Veure ball]
- Islands In The Stream [Veure ball]
- Jamaica Run
- Just a memory
- La Chico
- Last Time Slide
- Lightning Polka [Veure ball]
- No Tomorrow [Veure ball]
- On The Rocks [Veure ball]
- Pagadanjo [Veure ball]
- Radio Romp
- Rock Around The Clock [Veure ball]
- Rose Garden [Veure ball]
- Stich it up
- Sunset [Veure ball]
- TN Rock [Veure ball]
- Unbelievable [Veure ball]
- Whoops! [Veure ball]
- Why do you go

Personalment, trobo a faltar-hi coreografies com ara el Four Wheel, el Don't Be Wrong, el Really Love, el No Ring, el Driving Texas, l'Eighty-eight o l'American Dream. Però sobre gustos no hi ha res escrit!

Si algú vol enviar el full d'algun dels balls que no en tenen, ho pot fer al mail countrycat@terra.es. Si es ballen amb música country, estaré encantat d'afegir-los a la resta.

Quedi constància que poso aquesta condició no per manca de respecte a altres línies de ball en línia (sempre he dit que cadascú balli com vulgui i el què vulgui) sinó perquè Countrycat té com a principi, diguem-ne fundacional, la música country.

Sovint hem comentat temes d'altres estils que no són country, però sempre han estat estils propers (bluegrass, rock, folk...). Entengueu que altres estils musicals allunyats del country no tinguin cabuda a Countrycat. La pàgina es diu Countrycat, no Dancecat ni Discocat.

Comentaris

Entrades populars