Gran Cap de Setmana

L'agenda per aquest cap de setmana és atapeïda. Sense més preàmbuls, us la deixo escrita (per correccions o més informació, envieu un e-mail a countrycat@terra.es):

Divendres 16
- Concert dels Crazy Dreams al Shotwell 59 de Barcelona. Començarà cap a les 00:30h, després de la classe de la Neus (22:30), on avui un servidor explicarà un petit ball propi. L'entrada serà gratuïta. Per a més informació, visiteu la web dels Crazy Dreams.

- Concert de Chris Hillman a Badalona. Aquest ex-Byrds, ex-Flying Burrito Brothers i ex-Desert Rose Band entre d'altres actuarà al Teatro Zorrilla (C/Canonge Baranera 17. Telf: 93.384.40.22) de Badalona avui divendres a partir de les 22:00, en un concert únic i irrepetible.

Pels qui no el conegueu, m'han comentat que es tracta del 2on "pes-pesant" dels Flying Burrito's després del llegendari Gram Parsons. Ha fet duets igualment sensacionals amb EmmyLou Harris, per exemple. Mon germà m'ha comentat que serà una enorme nit de bluegrass. Podeu comprar la vostra entrada pel Servicaixa, des dels caixers o des d'aquesta pàgina a Internet.

- Segon aniversari del Manlleu City. Comptarà amb la presència del DJ Mario Travis, i la bona música està assegurada. Per a més informació, llegiu el missatge que vam publicar a Countrycat anunciant la festa.

- Concert de Yanne Matis al WildBunch de Vilassar.


Dissabte 17
- Tercer aniversari del Texas. Hi haurà sopar, sorteig de regals, workshop i shows. El preu del cobert és de 60€. Per a més informació, visiteu la seva pàgina web.

- Segon aniversari del Manlleu City. Dins els actes de celebració, actuaran en Marcos i en Toni, guitarres del grup El Paso. Per a més informació, llegiu el missatge que vam publicar a Countrycat anunciant la festa.

- Concert de Yanne Matis al Nashville de Terrassa.

- Primera trobada d'aficionats al country de Madrid i Catalunya. Es trobaran a Torrejón de Ardoz per a parlar de country, escoltar bona música i fins i tot ballar una mica. La diversió hi està assegurada. Per a més informació, llegiu el missatge d'ahir a Countrycat.


En fi, aquest cap de setmana sí que no teniu excusa per no anar a algun lloc!

Comentaris

Entrades populars