Activitats pel cap de setmana


Bona Diada!
Font: Iloverubberstamps.com



Abans que res, deixeu-me desitjar a tothom una bona diada de Sant Jordi. Per mi, un dels dies més macos de l'any. Que totes les cowgirls tinguin moltes roses i que tots els cowboys tinguin molts llibres!

Dit això, deixeu-me fer com cada divendres i escriure el panorama del cap de setmana:

Divendres 23:
- Concert de Greg Ryan al Texas. Aquest polifacètic catalano-americà que pràcticament tots coneixem actuarà al local de Vilassar de Dalt a partir de les 23:00. Bons balls i bona música garantida al Texas! Les entrades valen 10 euros anticipada i 13 a finestreta. Inclouen consumició.

- Concert de Pep Sala a Cerdanyola. Concert de l'ex-Sau Pep Sala en suport a l'Associació d'afectats per l'amiant. Començarà a les 23:00 i serà al Pavelló Municipal d'Esports (c/.Sta. Anna, s/n). Ja he comentat altres cops que no és country, però que és l'únic defecte que té! :-) Les entrades valen 12 euros i les podeu comprar per Servicaixa.

Dissabte 24:
- Campionat de Linedance. Es celebrarà a Santa Susana una nova prova puntuable pel 2on Campionat de Catalunya de Linedance. Començarà a les 22:00 i acabarà cap allà les 00:00h. M'ha comentat la Neus en un mail (gràcies xicota!) que després faran una festa country. Un cop celebrades les proves de Platja D'Aro, Deltebre i Cardedeu, els Pagadanjo van primers, seguits dels Catalonian Cowboys a només 5 punts.

Diumenge 25:
- Dia internacional de la Dansa a Sabadell. Em comenta la Neus al mateix mail que s'organitza un festa popular a Sabadell en motiu d'aquest dia. I com cada any també, hi va una representacío del Nashville. L'hora exacte del començament de tot plegat serà més o menys les 11:00 del matí, i el grup del Nashville està previst que balli a les 12:20. Només seran 2 balls degut a la quantitat de gent que hi participa. Es fa al centre de Sabadell, al costat de l'ajuntament. Per més informació, visiteu aquesta pàgina de la web de l'Ajuntament de Sabadell.


Si algú coneix algun altre esdeveniment per aquest cap de setmana, que deixi un missatge al Fòrum Countrycat o escrigui un mail a countrycat@terra.es

Comentaris

Entrades populars