Xattanooga, el primer Cybercafè Country i Bluegrass


Web del Xattanooga
Font: Web del Xattanooga
   El Xattanooga
El local. Font: Ciberlocales.com



Fa més o menys un mes, un dels missatges que rebo de la llista de distribució Country Music Fiesta, em va sorpendre amb l'anunci d'una iniciativa molt original: un cybercafè country i bluegrass que duu per nom Xattanooga.

El local en qüestió es troba a Taradell, a la comarca d'Osona, i és propietat de la Maria Ricart i en Heri.

A continuació reproduiré, traduït, part del missatge que vaig rebre (escrit per Maria Ricart en primera instància):

"El Xattanooga és country-bluegrass en funció de les hores (clients). Quan hi ha xavals jugant al Counter strike els posem les Dixie Chicks, BR5-49 o John Cowan. (dissabtes / diumenges tarda).

La resta de dies amb públic adult posem bastant country i també bluegrass-newgrass (preferentement instrumental més suau) (...)

El què més es punxa són les Dixie Chicks, Maura O'Connell, Tim O'Brien, Katthy Mattea, Alison Krauss, Mary Chapin Carpenter, Terri Clark, Patty Loveless, Marty Stuart, Nickel Creek, David Grisman, Andy Leftwich, ... depen, va a ratxes ..."


Realment, si mai pasem per Taradell, farem una paradeta al Xatanooga!

Per aquells que volgueu passar-hi, l'adreça exacte és C/Esglesia, 3 de Taradell. El seu telèfon és el 93.812.66.45 i el seu e-mail és info@xattanooga.com. Per veure un petit mapa de com arribar a Taradell entreu a aquesta pàgina.

De pàgina web de moment només en té una que no aporta més informació, però estan treballant en una nova versió. Podeu veure-la clicant aquí.


El Xattanooga també destaca per altres activitats, com ho demostra el fet que cercant el local al Google, els primers resultats que apareixen són de Bookcrossing. Per a més informació sobre aquest aspecte del Xattanooga visiteu aquesta pàgina que en parla.

Felicitem els pioners i impulsors de la iniciativa i els desitjem que els vagi d'allò més bé! Si algú de vosaltres hi va, ja ens dirà què tal està!

Comentaris

Entrades populars