Canvi de look de la web Pemai


Pemai
Nova web Pemai: http://linedance.webcindario.com


El missatge d'avui va dedicat a una de les millors webs sobre country que hi ha al país: Line Dance Pemai.

Aquestes últimes setmanes ha estat renovant-se i canviant de direcció web. La nova adreça és: http://linedance.webcindario.com. Crec que val la pena que els qui no la coneguin li donin un cop d'ull.

La pàgina, que segons m'han comentat la Mª Teresa i en Pere, encara no està llesta del tot, presenta quatre grans blocs d'informació: Line Dance, Country, Enllaços i Noticies.

Del Linedance en presenta moltes dades interessants: història (evolució del ball), coreografies (més de 200 per aprendre tots els balls), termes (descripció dels passos comuns del linedance), gràfiques (original esquematització dels passos principals del country) i honkytonks (què són i quins són els més coneguts de Catalunya).

La secció de Country parla de la història de l'estil (des dels orígens a l'actualitat), dels diferents estils que composen el country (últimament ha estat tema de conversa al Fòrum Countrycat), dels instruments (original apartat també, que serveix per a conèixer les particularitats del fiddle, el banjo o de l'steel guitar entre altres), dels principals cantants (amb dades biogràfiques d'alguns) i, per últim, permet conèixer el Grand Ole Opry, un puntal del country des dels seus orígens.

L'apartat d'Enllaços conté les principals pàgines que parlen sobre country i linedance, tant nacionals com internacionals. És un honor que Countrycat sigui entre aquestes! :-)

Finalment, l'apartat de Notícies presenta articles sobre country fets per gent d'aquí (de moment Anna Balaguer, Fina Comas i Martí Prades), esdeveniments country del país i una secció encara en construcció de jocs.

En fi, com podeu veure, els qui no la coneixíeu, és una pàgina on hi és tot: des de la música fins al ball. I és que hem d'intentar no separar aquestes dues coses, perquè llavors una de les dos segur que es quedaria coixa...

M'agradaria felicitar a la Mª Teresa i en Pere per la seva entrega i dedicació i espero que cada dia vagin innovant com han demostrat en aquest darrer canvi de look. Una abraçada!

I si una cosa queda clara, ja no només de la seva web sino d'altres que hi ha (Raycountry, Harley, Pep, A tot country...) és que la "salut digital" del country a Catalunya continua creixent. Tant de bo aquesta salut de ferro es vegi sempre reflectida al món real!

Comentaris

Entrades populars