1ª Festa Countrycat

Divendres 30 de Gener, a partir de les 22:00h al Shotwell59


QUAN: Avui, Divendres 30 de Gener, a partir de les 22:00h
ON: Shotwell 59 de Barcelona
 
CLASSES DE LINE DANCE: Neus i Glòria
TOP-30 DANCE SESSION: Els millors balls
CONCERT: Frank & Toni


Finalment ha arribat el gran dia. Ni els virus que m'acribillen sense parar aquest hivern podran aturar la festa d'aquesta nit al Shotwell 59.

Lloc: Shotwell 59. Veure mapa per arribar-hi. La parada de metro que hi queda més aprop és Les corts, de la línia 3.
Hora: a partir de les 22:00

Hem preparat un programa perquè tothom pugui disfrutar-hi.

A partir de les 22:00, començarà la festa amb la classe de la Neus. Com s'ha comentat aquests dies al Fòrum Countrycat, la Neus és una profe "chachi-piruli", altrament dit una gran professora. Ensenyarà un parell de balls, en un format més breu de classe del què ens té acostumats.

Serà així perquè el tercer ball no l'explicarà ella sinó la Glòria, ex-professora del Shotwell. "Chachi piruli" és poc per definir aquesta xicota que em té el cor robat des de fa més d'un any. Però tampoc és qüestió d'entrar en detalls ara, no? :-)

En fi, que la Glòria amb la col·laboració d'un servidor, us ensenyarà el ball de parelles Mad about you. Es tracta d'un ball nou, que mai abans s'ha explicat a enlloc. No el busqueu a internet perquè tampoc el trobareu a cap pàgina. Qui el vulgui aprendre, avui en té una de les poques oportunitats!!! I no és que anem gaire sobrats de balls de parella en linedance... :-P

A continuació de les dues classes, cap a les 23:30h, comença la Top-30 Dance Session. El nom impressiona, eh? Doncs més o menys és així. Es tracta dels 30 millors balls del moment, un rera l'altre! Començant pel Web on i acabant amb... el Really Love, el Drivin' Texas, el Don't You Like It, el Feet, el No ring, l'Eighty-Eight, el Don't Be Wrong, el Legends i el Four Wheel!

Per veure i repassar la llista de balls de la nit podeu entrar a aquesta pàgina.

Tot seguit, a les 00:30 minut amunt minut avall, començarà un gran concert a càrrec d'en Frank i el Toni. Aquest duet ens oferirà un repertori country perquè no parem d'escoltar bona música/ballar en tota la nit! Country en majúscules!

I, el moment més esperat de la nit, arribarà cap els volts de la 01:00h: es farà el sorteig de 10 CD's Countrycat, commemoratius de la diada, amb 24 cançons country dels balls més populars del moment.

Després del sorteig, continuarà el concert d'en Frank i el Toni fins que el cos ja no pugui més. Més música i més balls pels qui encara puguin moure's! El millor final de festa, per aquells que la vulguin acabar...

Podeu consultar la informació completa de la festa des d'aquesta pàgina.

Comentaris

Entrades populars