Èxit de les activitats del cap de setmana


Unpluggeds al Shotwell
Unpluggeds al Shotwell59. [+ gran]



Com ha s'havia anunciat la setmana passada, aquest passat cap de setmana de pont hi havia programades un seguit d'activitats country molt destacables. I per les notícies que m'han arribat, totes van anar la mar de bé.

La Festa Major del barri de Sant Andreu (això de barri és un eufemisme, jo que hi he viscut us diré que Sant Andreu sempre serà com un poble...) va viure la seva primera festa country de la història, organitzada per la Montse i companyia.

Hi havia molta il·lusió dipositada i això es veia amb la cara d'emoció que feia la mateixa Montse quan ens ho explicava un diumenge a la Fila. Encara no he pogut parlar amb ella o amb algú dels que hi va participar però ha tingut l'amabilitat d'escriure'm un e-mail amb quatre dades de la festa.

Es veu que la carpa on van muntar la festa va quedar gairebé petita de la gent que hi havia, amb ganes de ballar i passar molt bona estona. Hi va haver exbició dels nens (Too Late) i les nenes (Big Cars) de la Fila (de bon rotllo) i també es va ballar força.

Segons em comenta la Montse, l'Ateneu de Sant Andreu (que era qui apadrinava l'acte) ja ha confirmat que l'any vinent en tindrem una segona edició! A veure si mica en mica podem fer crèixer el country a Sant Andreu!

Felicitats a la Montse i a tots els participants!


I divendres també hi va haver un concert al Shotwell59. Els Unpluggeds van ensenyar als presents que dues guitarres donen per molt. En un concert totalment acústic (com en ells és habitual), van fer un repàs a temes tant de country com sobretot de rock&roll de bo i millor.

No havia començat bé la nit quan mentre feien proves de so va començar a ploure... No us queixareu que us vaig advertir: veniu amb paraigües!!! :-) Però al final van afinar la gola i van fer sortir la lluna ràpidament.

Van tocar durant pràcticament durant dues hores una pila de cançons davant d'un públic que, tot i no ballar, va disfrutar-les igualment. Menció especial al showman incorporat a la meitat del concert! :-)

Esperem que aquest parell vagin tocant habitualment al Shotwell59! (he de procurar pels interessos de la família...) :P

Com és habitual en mi, vaig fer unes quantes fotos fosques de les meves del concert al Shotwell. Si les voleu intuir, entreu a la pàgina de fotografies!


I dissabte hi va haver la presentació del disc dels Ringo's Electric Cowboys al Wildbunch. Encara no he parlat amb ningú que hi anés però estic segur que va ser un èxit com és habitual en ells! Si en voleu fer 5 cèntims, deixeu un missatge al Fórum Countrycat!

Comentaris

Entrades populars