Possible agermanament entre Girona i Nashville


El Punt - Agermanament Girona - Nashville
Font: Lluís Sala



Segons publicava el proppassat dia 13 el diari El Punt de Girona, la capital del Gironès i la de Tennessee han entaulat converses per agermanar-se en els propers mesos.

M'he assabentat d'aquesta noticia tant sorprenent gràcies a la llista de correu del programa de ràdio La Diligència.

Podeu llegir vosaltres mateixos la noticia a l'edició del dissabte dia 13 de desembre del diari El Punt. Si no hi teniu accés, podeu trobar la noticia escanejada en aquesta pàgina.

A continuació us faré un resum del què en Lluís Sala escrivia al mail de la llista de distribució de La Diligència.

Una cosa que cal tenir present per a frenar una possible eufòria per part de tots nosaltres és que, encara que en un principi pot semblar una conseqüència lògica, de moment el contacte entre les dues ciutats no té res a veure amb la música country. Però el què és evident és que d'aquest acord en pot esdevenir una futura col·laboració també en aquest camp.

La iniciativa ha sorgit de part de la ciutat de Tennessee, concretament de la Sister Cities of Nashville entre altres agrupacions.

El cap de setmana passat una delegació d'aquesta associació va visitar a membres del consistori gironí per iniciar les converses. Entre aquesta delegació hi havia el sr Bill Velez, president de la SESAC (un equivalent a la SGAE d'aquí) amb qui en Lluís Sala va tenir la oportunitat de parlar una estona sobre tot plegat.

Resulta que cap al maig està prevista una nova trobada a Girona entre representants de les dues parts, segons publica aquesta pàgina web. En Lluís és optimista i creu que podria donar-se el cas que algun artista vingués a actuar ja cap aquí. Podria tractar-se d'en Kevin Welch, que ja va estar a Catalunya l'any 1998.

Esperem que tot plegat tiri endavant i que el country pugui acostar-se encara que només sigui una mica cap a casa nostra!

(Gràcies a en Lluís Sala per la seva col·laboració en aquest missatge)

Comentaris

Entrades populars