Pàgina web de La Diligència


Jesús García i Lluís Sala
Font: La Diligència



Després d'un dia d'inactivitat per problemes gripals (som tant vulnerables...) avui us presentaré una nova web de country: la web del programa de ràdio La diligència. No sé què passa que cada cop que parlo d'aquest programa agafo la grip! Llegiu sinó el missatge d'anunci del primer programa! Curiositats de la vida...

Bé, pels qui no el conegueu, us diré que La diligència és un programa de ràdio de l'emisora ONA Música (Grup ONA Catalana) que parla de música country i que podeu escoltar tots els dimecres de 22:00 a 23:00. Per saber quina freqüència us toca per zona, cliqueu aquí. Si voleu, també el podeu escoltar per internet a través de la pàgina d'ONA Música.

El programa és una iniciativa d'en Jesús García i en Lluís Sala, que són els dos xicots de la fotografia del principi del missatge. Tenen una tasca molt destacable dins el món del country a casa nostra, ja que són els únics que actualment emeten un programa només de country i que es pot escoltar des de tot Catalunya sense excepció.

Doncs bé, la pàgina web d'aquest programa és aquesta: http://members.fortunecity.com/lsala66/dilig.htm.

La web està en tres idiomes: català, anglès i castellà. Hi podeu trobar molta informació i molt bona. Per començar, cada setmana en Jesús i en Lluís hi penjen els noms de les cançons que punxen durant el programa. Sempre és útil si n'hem sentit alguna que ens hagi agradat molt i no haguem enganxat el nom.

També hi pengen les notes que en Lluís Sala utilitza per fer el programa, amb informació sobre cantants, les seves pàgines web i dades diverses. Qui vulgui se les pot descarregar en format Word.

Un altre apartat interessant per estar al dia de tot el què passa al món del country és la llista de correus electrònics del programa. Només cal apuntar-se a la llista i rebreu e-mails amb informació sobre el programa i els temes que s'hi tracten. No patiu que només rebreu els mails que hagueu demanat, les dades estan ben guardades.

En fi, si sou fans de La Diligència, no us perdeu ni el programa ni la web!

Comentaris

Entrades populars