Moltes activitats per avui i demà

Com ja us vaig dir fa uns dies, avui i demà tenen lloc 3 activitats molt recomenables pels qui no marxeu de pont. Us les torno a escriure en aquest missatge:

Festa Major de Sant Andreu
Dia: Divendres 5 de desembre
Lloc: Carpa de la Plaça Can Fabra, Sant Andreu (Veure mapa). Metro L1 Sant Andreu.
Hora: de 22:00h a 22:45h

Descripció: dins dels actes de celebració de la tradicional Festa Major del barri de Sant Andreu del Palomar (uns dels barris amb més carisma de la ciutat), la Montse ha aconseguit coordinar una petita festa country per primer cop al barri.

No hi haurà cap actuació en directe, durarà tres quarts d'hora, però és necessari que sigui un èxit perquè en edicions posteriors la festa pugui anar creixent.

Un grup del barri hi farà un parell de balls d'exhibició i les xicotes del Big Cars i els xicots del Too Late s'afegiran a la festa amb els seus respectius balls.

En acabar es deixarà música perquè qui vulgui balli. Una bona oportunitat pels qui sou de Sant Andreu de ballar sense sortir del barri! I qui sap si en Peris es deixarà caure per allà... :-)


Tornen els Unpluggeds!
Dia: Divendres 5 de desembre
Lloc: Shotwell59 (Veure mapa)
Hora: a partir de les 00:30h

Descripció: després d'un temps d'absència dels escenaris, els Unpluggeds tornen a la càrrega amb un nou concert a Barcelona!

Els Unplugged (desendollats) són un duet català de dues guitarres format per en Josep Mª i en David que ja fa molts anys que toquen plegats. Bàsicament toquen rock però segur que per l'ocasió faran alguna concessió al públic del Shotwell59 tocant peces de country, que s'ha de dir també és una de les seves especialitats.

La veritat és que val la pena escoltar-los. Això sí, no us descuideu els paraigües per quan sortiu al carrer després del concert... :-) Conyes apart, si hi aneu ja m'ho sabreu dir (paraula de germà...).


Presentació del disc del REC al Wildbunch
Dia: Dissabte 6 de desembre
Lloc: Wildbunch (Veure mapa)
Hora: a partir de les 21:00h

Descripció: després de l'èxit de la festa de presentació del primer treball dels Ringo's Electric Cowboys que va tenir lloc el passat 30 d'octubre al Tejano Bar de Terrassa, el proper 6 de desembre es torna a presentar, aquest cop al Wildbunch de Vilassar.

No cal dir que els concerts dels Ringo's sempre són un espectacle i que val la pena anar-hi. Tocaran les cançons del seu CD i segur que moltes d'altres. Podreu ballar, riure, demanar autògrafs, comprar el CD,... en fi, que no us ho podeu perdre de cap de les maneres!

A més a més, hi haurà festa Budweiser, o sigui que la diversió està assegurada.

Comentaris

Entrades populars