Festes Country d'aquest cap d'any

S'acosta una revetlla, i hem estat preguntant i buscant activitats que la facin tant country com sigui possible.

A continuació us faig cinc cèntims el què he esbrinat per la nit del 31. Si algú sap d'alguna festa o local més, si us plau que deixi un missatge al Fórum Countrycat perquè i així ens n'assabentarem tots.

En primer lloc, deixeu-me destacar el Jambalaya. Aquest local obrirà les portes per últim cop la nit del 31, tal com us explicàvem en aquest missatge. Serà a partir de la 01:00 de la nit. Tots aquells que encara no li hàgiu pogut dir l'últim adéu teniu una molt bona ocasió per fer-ho. La última.

Nashville. La festa començarà també a la 01:00 de la nit i fins a altes hores. La diversió hi està assegurada. Podeu entrar a la web del local clicant aquí.

Shotwell59. Aquest local ha col·laborat en l'organització de la Freakyfesta del pavelló de la Illa Diagonal de Barcelona (Numància, 142), juntament amb el Club Juventut Les Corts. La festa serà a allà a partir de la 01:00 i fins les 06:00, o sigui que si voleu ser-hi no aneu al local del Shotwell que estarà tancat. La FreakyFesta tindrà les actuacions dels Hayriders i també dels Germans Molèstia. Els preus de les entrades són de 30 euros anticipada i 50 a taquilla. Es poden comprar al mateix pavelló, al Shotwell, a Grock discos i al Servicaixa.

Manlleu City. A Manlleu, la festa country començarà també a partir de la 01:00 de la nit. Podeu entrar a la web del local clicant aquí.

Texas. La festa començarà aviat, a partir de les 00:00 de la nit. Com aquell qui diu, qui hi vagi es menjarà el raïm ballant country! Podeu entrar a la web del local clicant aquí.

Little Country. L'Àngels ens ha informat que hi faran sopar i després ball country. Tot plegat val 45 euros. Pels qui no el conegueu, el Little Country es troba a Solsona. Per desgracia no té web i no sé exactament on es troba, o sigui que si algú ho sap pot penjar un missatge al Fórum Countrycat.

Em sap greu no dir res d'altres locals, com el Klan i el Saloon de Barcelona, el Kansas de Mollet, la Taberna d'Igualada, el Buffalo de Sant Fruitós del Bages i tota la resta, però no he pogut saber del cert res del cap d'any. Imagino que la majoria obriran portes a partir de la 01:00, però no us ho puc assegurar. El millor serà que contacteu amb els locals directament o proveu sort.

En fi, tant si sortiu com si no, Countrycat us desitja una bona entrada d'any! (Això ja sembla el Freixenet...) I sobretot: precauchióoooon, amigo conductorlrlrlrlrl! ;-)

Comentaris

Entrades populars